مقایسه اثر درمانی کلومی پرامین و سیتالوپرام در درمان انزال زودرس در افراد تحت درمان با متادون


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر درمانی کلومی پرامین و سیتالوپرام در درمان انزال زودرس در افراد تحت درمان با متادون دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر درمانی کلومی پرامین و سیتالوپرام در درمان انزال زودرس در افراد تحت درمان با متادون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر درمانی کلومی پرامین و سیتالوپرام در درمان انزال زودرس در افراد تحت درمان با متادون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر درمانی کلومی پرامین و سیتالوپرام در درمان انزال زودرس در افراد تحت درمان با متادون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی زابل (رستمینه)(international journal of basic science in medicine)

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه و هدفانزال زودرس یکی از مشکلات شایع در کلیه جوامع و شایع ترین اختلال جنسی است، حدود ۴۰-۳۵ درصد مردان به ویژه در سن زیر ۴۰ سال به آن مبتلا می باشند. هدف این مطالعه، مقایسه اثر درمانی کلومی پرامین و سیتالوپرام در درمان انزال زودرس در افرادی که اعتیاد را ترک کرده اند، می باشد.مواد و روش هااین مطالعه بر روی ۶۰ نفر از افرادی که از انزال زودرس متعاقب ترک اعتیاد رنج می بردند به روش نمونه گیری تصادفی، صورت گرفت. به منظور مقایسه اثر درمانی کلومی پرامین وسیتالوپرام نمونه مورد نظر به دو گروه ۳۰ نفره (تحت درمان با کلومی پرامین و سیتالوپرام)، تحت نظر و در طی ۴ هفته با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته مورد بررسی قرار گرفتند.یافته هابررسی اثرات کلومی پرامین و سیتالوپرام، نشان داد که در پایان هفته چهارم، ۱۶ نفر (۵۳.۳ درصد) از کلومی پرامین و ۱۷نفر (۵۶.۶ درصد) از سیتالوپرام رضایت نسبی و مطلق داشتند که رشد ۷۷ درصدی در کلومی پرامین و ۵۴ درصدی در مورد سیتالوپرام را نسبت به هفته اول نشان دادند. ضمنا میزان تمایل به ادامه درمان در هر دو دارو در پایان حدود ۴۸ درصد بود.نتیجه گیریطبق نتایج به دست آمده، به نظر می رسد که هیچ کدام از داروها بر دیگری برتری نداشتند. اما نکته قابل توجه، افزایش رضایت از دو دارو در پروسه ۴ هفته ای و همچنین رشد عدم رضایت مطلق می باشد. افزایش زمان به ۴ هفته به بیماران جهت تصمیم گیری مشخص تر نسبت به هفته اول کمک شایانی نمود. در پایان میزان رضایت از دارو در سیتالوپرام در هفته چهارم بیشتر بود، اما نسبت به هفته اول رشد کمتری نسبت به کلومی پرامین داشت.

کلید واژه: کلومی پرامین، سیتالوپرام، انزال زودرس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.