تعیین میزان تماس شغلی در یک معدن سنگ آهن با گرد و غبار سیلیس و مقایسه با استاندارد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میزان تماس شغلی در یک معدن سنگ آهن با گرد و غبار سیلیس و مقایسه با استاندارد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میزان تماس شغلی در یک معدن سنگ آهن با گرد و غبار سیلیس و مقایسه با استاندارد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میزان تماس شغلی در یک معدن سنگ آهن با گرد و غبار سیلیس و مقایسه با استاندارد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میزان تماس شغلی در یک معدن سنگ آهن با گرد و غبار سیلیس و مقایسه با استاندارد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی زابل (رستمینه)(international journal of basic science in medicine)

تعداد صفحات :۱۳

مقدمهگرد و غبار یکی از عوامل مهمی است که باعث بروز بیماریهای شغلی تنفسی در بین کارگران می شود. هدف از این مطالعه تعیین تراکم گرد و غبار، درصد سیلیس آن و مقایسه با استاندارد بود.مواد و روش هااین مطالعه مقطعی در یکی از معادن سنگ آهن در خراسان رضوی انجام شد. نمونه برداری از گرد و غبار هوا به روشNIOSH 7500 و با استفاده از پمپ نمونه برداری به همراه سیکلون در ناحیه تنفسی کارگران در ۵۲ ایستگاه تعیین شده در قسمت های مختلف معدن انجام شد. میزان گرد و غبار کل و قابل استنشاق به روش گراویمتری تعیین گردید. تعداد ۵ نمونه بالک برای تعیین میزان سیلیس گرفته شد و نمونه های بالک با روش پراکنش اشعه ایکس تعیین مقدار و با استاندارد مقایسه گردید.یافته هابیشترین میزان گرد و غبار قابل استنشاق در قسمت استخراج (کوهبری و حفاری) ۱۰.۴mg/m3 و کمترین میزان در قسمت اداری و نگهبانی ۳.۵mg/m3 بود. همچنین بیشترین میزان گرد و غبار کل در قسمت سنگ شکن ۹۴.۳mg/m3 و کمترین میزان گرد و غبار کل در قسمت اداری ۱۶.۶mg/m3بود. میزان درصد سیلیس در معدن به طور میانگین ۱۵.۵ درصد بدست آمد. در تمامی بخش های معدن مقدار گرد و غبار کل و قابل استنشاق چندین برابر میزان استاندارد بود.نتیجه گیریمیزان گرد و غبار کل و قابل استنشاق در همه قسمت های معدن با توجه به درصد سیلیس موجود در خاک از حد مجاز استاندارد بالاتر بود. بنابراین لازم است با استفاده از روش های کنترلی فنی مهندسی، مدیریتی و حفاظت فردی اقداماتی جهت کاهش یا حذف مواجهه کارگران صورت پذیرد.

کلید واژه: معدن سنگ آهن، گرد و غبار کل، گرد و غبار قابل استنشاق، سیلیس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.