پهنه بندی خطر ایست قلبی در چارچوب سیستم های اطلاعات مکانی و الگوریتم های فراابتکاری بر مبنای اطلاعات زمینه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پهنه بندی خطر ایست قلبی در چارچوب سیستم های اطلاعات مکانی و الگوریتم های فراابتکاری بر مبنای اطلاعات زمینه ای دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پهنه بندی خطر ایست قلبی در چارچوب سیستم های اطلاعات مکانی و الگوریتم های فراابتکاری بر مبنای اطلاعات زمینه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پهنه بندی خطر ایست قلبی در چارچوب سیستم های اطلاعات مکانی و الگوریتم های فراابتکاری بر مبنای اطلاعات زمینه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پهنه بندی خطر ایست قلبی در چارچوب سیستم های اطلاعات مکانی و الگوریتم های فراابتکاری بر مبنای اطلاعات زمینه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون نقشه برداری

تعداد صفحات :۱۷

ایست قلبی حالتی است که ضربان قلب کاملا از بین می رود و خون توسط قلب پمپاژ نمی گردد. علیرغم اینکه اکثر موارد ایست قلبی از خانه ها یا بیمارستان ها گزارش می شود، در حدود ۲۰ درصد از موارد ایست قلبی در خیابان ها و اماکن عمومی رخ می دهد، همچنین به دلیل تردد بیماران قلبی در محیط شهر، بررسی احتمال بروز این بیماری در مقیاس منطقه ای و شهری ضروری به نظر می رسد. در بروز ایست قلبی عوامل مختلفی تاثیرگذار می باشند. این عوامل شامل اطلاعات زمینه ای محیطی، علایق شخصی و اطلاعات شخص بیمار هستند. با توجه به اینکه در تهیه نقشه خطر وقوع ایست قلبی عوامل مکانی موثر می باشند، استفاده از سیستم اطلاعات مکانی برای آماده سازی معیارهای دخیل در مدل سازی و تحلیل های مکانی لازم می باشد. لیکن به دلیل حجم بالای لایه های مورد نیاز، جهت تحلیل دقیق و کارآمد اطلاعات زمینه ای مکانی بهره گیری از روش های توانمند نظیر الگوریتم های بهینه سازی پیشنهاد شده است.در این تحقیق اطلاعات زمینه ای بکار رفته شامل اطلاعات زمینه ای محیطی (کاربری اراضی، فاصله از بیمارستان ها، ارتفاع منطقه، وضعیت اقتصادی و موارد گزارش شده ایست قلبی) و اطلاعات پروفایل شخص (سن، وضعیت بیماری و سیگاری بودن یا نبودن شخص) بوده است. برای بررسی منطقه مطالعاتی و تعیین اماکن پرخطر در بروز ایست قلبی از الگوریتم های هوش جمعی شامل ACO و PSO استفاده شد. دلیل این انتخاب سادگی الگوریتم این روش ها، انطباق بیشتر با مسائل دنیای واقعی، مدل سازی بهتر نقص و نایقینی موجود در دانش تصمیم گیر و ارائه جواب در زمان بهینه بوده است. به دلیل عدم وجود داده های مورد نیاز در داخل کشور، مدل پیشنهادی بطور نمونه برای اماکن عمومی پیترزبورگ ایالت پنسیلوانیا اجرا گردید. نتایج تحقیق موید تاثیر فراوان اطلاعات زمینه ای شخص در بروز ایست قلبی می باشد، تا جایی که منجر به تغییر ۹۸ درصدی در کلاس های نقشه های خروجی می گردد.

کلید واژه: پهنه بندی، اطلاعات زمینه ای، ایست قلبی، الگوریتم های هوش جمعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.