بررسی تاثیر تیمار آهک دهی بر فرآیند تولید ورمی کمپوست از ترکیب های متفاوت ضایعات رستورانی با کود گاوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر تیمار آهک دهی بر فرآیند تولید ورمی کمپوست از ترکیب های متفاوت ضایعات رستورانی با کود گاوی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر تیمار آهک دهی بر فرآیند تولید ورمی کمپوست از ترکیب های متفاوت ضایعات رستورانی با کود گاوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تیمار آهک دهی بر فرآیند تولید ورمی کمپوست از ترکیب های متفاوت ضایعات رستورانی با کود گاوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر تیمار آهک دهی بر فرآیند تولید ورمی کمپوست از ترکیب های متفاوت ضایعات رستورانی با کود گاوی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی)
تعداد صفحات :۱۷
با افزایش شهرنشینی، تغییر سبک زندگی و عادت های غذایی مردم، میزان مواد زاید تولیدی به سرعت در حال افزایش است و ترکیب این ضایعات نیز تغییر کرده است. تولید ورمی کمپوست از جمله بهترین روش های تبدیل مواد زاید آلی به مواد مفید اصلاح کننده خاک با استفاده از کرم-های خاکی و میکروارگانیسم ها است. بدین منظور با جمع آوری ضایعات رستورانی و آشپزخانه ای و ترکیب آنها با کودگاوی (مواد حجیم کننده) به صورت نسبت های ۱:۰ (۱۰۰ درصد کود گاوی)، ۲:۱ (۳۴% ضایعات رستورانی + ۶۶% کود گاوی) و ۱:۱ (۵۰% ضایعات رستورانی + ۵۰% کود گاوی) مطالعه ای به منظور تاثیر تیمار آهک دهی بر فرآیند ورمی کمپوست صورت گرفت. هر ترکیب بستر به ۲ تیمار بدون آهک و با آهک (۱ درصد) تقسیم شد. فرآیند ورمی کمپوست شدن با تلقیح ۱۰ عدد کرم خاکی گونه ایزنیا فوتیدا۳ با وزن کل ۴.۴۶±۰.۱۷ گرم آغاز شد. این مطالعه در قالب آزمایش فاکتوریل با طرح کاملا تصادفی با ۶ واحد تیماری در ۳ تکرار ایجاد گردید. در طول مدت آزمایش نمونه هایی از هر تکرار برداشته و خصوصیات شیمیایی شامل، pH، هدایت الکتریکی، کربن آلی، نیتروژن کل، پتاسیم و فسفر قابل دسترس مورد اندازه گیری قرار گرفت. در پایان بیوماس کل و جمعیت نابالغ کرم های خاکی نیز توزین شدند. نتایج نشان داد با افزایش سهم ضایعات رستورانی و آهک دهی میزان عناصر غذایی مورد بررسی افزایش معنی داری (p£۰.۰۵) نشان داده است. همچنین در انتهای فرآیند میزان هدایت الکتریکی، نیتروژن کل، فسفر قابل دسترس و پتاسیم قابل تبادل به طور میانگین در کل تیمارها به ترتیب ۱۲، ۵۳، ۵۱ و ۱۹ درصد افزایش و pH، ماده آلی و C/N نیز به ترتیب ۵، ۱۹ و ۴۶ درصد کاهش داشته است. بررسی رشد و نمو کرم های خاکی نیز نشان داد تیمارهای ترکیب بستر و آهک دهی و نیز اثر متقابل آنها بر تغییرات بیوماس کل و نابالغ تاثیر فزاینده ای داشته است. بطوریکه تیمار ۲:۱ آهک دهی شده با ۱۵۶ درصد افزایش بیوماس کل، بالاترین درصد افزایش رشد و نمو را در بین تیمارها به همراه داشته است.
کلید واژه: ورمی کمپوست، ضایعات رستورانی، آهک دهی، خصوصیات شیمیایی، بیوماس کرم خاکی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.