بررسی میزان تاثیر نانو اسانس های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان تاثیر نانو اسانس های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان تاثیر نانو اسانس های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان تاثیر نانو اسانس های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان تاثیر نانو اسانس های گیاه زیره سبز و مرزه بر روی گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولیدی کارخانجات استان مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروب شناسی مواد غذایی

تعداد صفحات :۸

آلودگی با انواع قارچ های مولد مایکوتوکسین علاوه بر کاهش تولید محصولات کشاورزی، خسارت های جبران ناپذیری را بر سلامت و بهداشت جامعه وارد می کند. آسپرژیلوس ها از مهم ترین قارچ های موجود در محیط می باشند که تقریبا در همه ترکیبات و مواد آلی قابلیت رشد دارند و کنیدی آن ها به مقدار فراوان در آب، خاک و هوا پراکنده است. هدف از این تحقیق، بررسی اثر مهاری نانواسانس های گیاه زیره سبز و مرزه بر گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پودر ماهی تولید شده در کارخانجات استان مازندران بود. در این بررسی ۱۲ جدایه آسپرژیلوس از ۸۹ نمونه پودر ماهی جدا گردید. اثر مهارکنندگی نانو اسانس ها به روش ریز رقت انجام شد که بیشترین و کم ترین مقدار مربوط به آسپرژیلوس فومیگاتوس و آسپرژیلوس نیدولانس بود. میزان حداقل غلظت بازدارندگی از رشد در مورد گونه های مختلف در محدوده ۱.۵۶ تا ۶.۲۵ و حداقل غلظت کشندگی قارچ در محدوده ۳.۱۲ تا ۲۵ میکروگرم در میلی لیتر قرار داشت. نتایج آزمایشات حداقل غلظت ممانعت کننده از رشد نشان دهنده تاثیر بالای نانواسانس ها بر روی گونه های آسپرژیلوسمی باشد.

کلید واژه: آسپرژیلوس، نانو اسانس، مرزه، زیره سبز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.