مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتری اشریشیا کلی O


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتری اشریشیا کلی O دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتری اشریشیا کلی O  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتری اشریشیا کلی O،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی شهرستان مراغه به باکتری اشریشیا کلی O :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروب شناسی مواد غذایی

تعداد صفحات :۸

این مطالعه جهت ارزیابی آلودگی پنیرهای سنتی تولید شده در روستاهای شهرستان مراغه به اشریشیا کلی O157:H7 که بعنوان یکی از مهمترین سروتیپ های بیماری زای انسان در سال های اخیر معرفی شده است طراحی و با اخذ نمونه های تصادفی از روستاهای تولید و توزیع این فراورده به اجرا گذارده شد. ابتدا نمونه های پنیر (۱۰۰ نمونه) در محیط کشت Tryptic Soy Broth حاوی آنتی بیوتیک سفکسیم و سپس در محیط مک کانکی سوربیتول آگار حاوی آنتی بیوتیک سفکسیم و تلوریت پتاسیم کشت داده شدند. کلنی های مشکوک رنگ آمیزی گرم شده و بر روی آنها آزمون IMVC و سایر آزمون ها انجام شد و واکنش آنها با اشریشیا کلی، جهت تشخیص سروتیپ O و H به روش آگلوتیناسیون مستقیم مورد آزمایش قرار گرفتند. pH و میزان نمک پنیر نیز اندازه گیری شد. از باکتری های اشریشیا کلی جدا شده از نمونه های پنیر، آزمایش آنتی بیوگرام به روش کربی بوئر به عمل آمد. هیچ موردی از اشریشیا کلی O157:H7 در نمونه های مطالعه شده مشاهده نگردید. در این مطالعه سایر سروتیپ های اشریشیا کلی تشخیص داده شدند که شامل ۳۲ مورد سروتیپ های Non O157 بود. در بین این سروتیپ ها، سویه های انتروپاتوژن (O55, O127, O86, O114, O44, O126, O125)، انتروتوکسیژن (O128, O20) و وروتوکسیژن (O111, O26) وجود داشتند. تمام سویه های جدا شده نسبت به دوآنتی بیوتیک آمپی سیلین و پلی میکسین B مقاوم بودند. تاثیر نسبت شیوع سروتیپ های اشریشیا کلی از میزان pH و نمک پنیر از لحاظ آماری معنی دار نبود (p>0.05). نتایج این مطالعه نشان داد که پنیرهای سنتی تولید شده می توانند بعنوان حامل بالقوه برای سروتیپ های مختلف اشریشیا کلی عمل نموده و منجر به بروز بیماری در انسان شود.

کلید واژه: اشریشیا کلی O

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.