مطالعه آلودگی برخی فراورده های دریائی به آئروموناس هیدروفیلا با تاکید بر گونه و فصل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه آلودگی برخی فراورده های دریائی به آئروموناس هیدروفیلا با تاکید بر گونه و فصل دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه آلودگی برخی فراورده های دریائی به آئروموناس هیدروفیلا با تاکید بر گونه و فصل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه آلودگی برخی فراورده های دریائی به آئروموناس هیدروفیلا با تاکید بر گونه و فصل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه آلودگی برخی فراورده های دریائی به آئروموناس هیدروفیلا با تاکید بر گونه و فصل :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : میکروب شناسی مواد غذایی
تعداد صفحات :۶
یکی از مهم ترین پاتوژن های میکروبی که به ویژه در کودکان و سالمندان منجر به گاستروانتریت حاد می شود، آئروموناس هیدروفیلا می باشد. انتقال این باکتری بیشتر، از طریق آب و مواد غذایی با منشاء دامی صورت می گیرد. این مطالعه به منظور بررسی شیوع آئروموناس هیدروفیلا در ماهی، میگو و لابستر صید شده از سواحل جنوبی کشور صورت گرفت. پس از کشت میکروبی، از آزمون های بیوشیمیایی جهت تشخیص گونهآئروموناس هیدروفیلا استفاده شد. نتایج مطالعه نشان داد از مجموع ۱۸۰ نمونه شامل ۱۱۰ نمونه انواع ماهی، ۳۰ نمونه لابستر و ۴۰ نمونه میگو از تابستان ۱۳۸۹ تا بهار ۱۳۹۰، به ترتیب میزان در ماهی و میگو ۱۴ نمونه (۱۲.۷ درصد) و ۴ نمونه (۱۰ درصد) به آئروموناس هیدروفیلا آلوده بودند و آلودگی در نمونه های لابستر یافت نشد. شیوع باکتری در تابستان (۱۷.۵ درصد)، پاییز (۱۰.۱ درصد) و زمستان (۴.۹ درصد) بود. این مطالعه حاکی از وجود آئروموناس هیدروفیلا در ماهی و میگو در ایران است که احتمال بروز بیماری در انسان را در پی دارد.
کلید واژه: آئروموناس هیدروفیلا، میگو، لابستر، ماهی، اصفهان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.