بررسی اثر مصرف مخلوط سیر و آبلیمو بر قندخون ناشتا، فشارخون و نمایه توده بدن در افراد مبتلا به هایپرلیپیدمی (مقاله کوتاه)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر مصرف مخلوط سیر و آبلیمو بر قندخون ناشتا، فشارخون و نمایه توده بدن در افراد مبتلا به هایپرلیپیدمی (مقاله کوتاه) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر مصرف مخلوط سیر و آبلیمو بر قندخون ناشتا، فشارخون و نمایه توده بدن در افراد مبتلا به هایپرلیپیدمی (مقاله کوتاه) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر مصرف مخلوط سیر و آبلیمو بر قندخون ناشتا، فشارخون و نمایه توده بدن در افراد مبتلا به هایپرلیپیدمی (مقاله کوتاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر مصرف مخلوط سیر و آبلیمو بر قندخون ناشتا، فشارخون و نمایه توده بدن در افراد مبتلا به هایپرلیپیدمی (مقاله کوتاه) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان
تعداد صفحات :۱۳
مقدمه: از دیرباز اعتقاد زیادی به نقش سیر در کاهش فشارخون وجود داشته است. اما، مطالعه ای که به بررسی اثر مصرف مخلوط سیر و آبلیمو بر فشارخون پرداخته باشد، انجام نشده بود. مطالعه حاضر، با هدف بررسی اثر مصرف مخلوط سیر و آبلیمو بر میزان قندخون ناشتا، فشارخون و نمایه توده بدن انجام شد.روش ها: در این مطالعه، ۱۲۰ نفر از بیماران ۶۵-۳۰ ساله مبتلا به هایپرلیپیدمی تازه تشخیص داده شده، انتخاب و به طور تصادفی، به ۴ گروه مساوی تقسیم شدند. گروه اول، روزانه ۲۰ گرم سیر و ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو، گروه دوم، روزانه ۲۰ گرم سیر و گروه سوم، روزانه ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو، ۲ ساعت پس از شام دریافت کردند و گروه چهارم طی مداخله، سیر و آبلیمو دریافت نکردند. در ابتدا و انتهای مطالعه، میزان قندخون ناشتا، فشارخون و نمایه توده بدن اندازه گیری شد.یافته ها: مصرف مخلوط سیر و آبلیمو پس از ۸ هفته توانست فشارخون سیستولیک و دیاستولیک و نمایه توده بدن را نسبت به گروه آبلیمو و گروه شاهد به طور معنی داری کاهش دهد که البته این کاهش نسبت به گروه سیر معنی دار نبود. همچنین، مصرف مخلوط سیر و آبلیمو تاثیر معنی داری در قندخون ناشتا نداشت.نتیجه گیری: مخلوط شدن سیر با آبلیمو نمی تواند اثر بهتری نسبت به مصرف سیر به تنهایی داشته باشد. پیشنهاد می شود، مطالعات دیگری نیز با روش های متفاوت در این زمینه انجام شود و پس از اطمینان از کارایی، این فراورده در دسترس افراد قرار گیرد.
کلید واژه: سیر، آبلیمو، هایپرلیپیدمی، فشارخون، نمایه توده بدن
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.