تارنمای برهم کنشانه متن و تصویر با بررسی تطبیقی کتاب های برتر داستانی تصویری ایرانی و غیرایرانی (بر پایه نظریه ماریا نیکولایوا و کارول اسکات)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تارنمای برهم کنشانه متن و تصویر با بررسی تطبیقی کتاب های برتر داستانی تصویری ایرانی و غیرایرانی (بر پایه نظریه ماریا نیکولایوا و کارول اسکات) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تارنمای برهم کنشانه متن و تصویر با بررسی تطبیقی کتاب های برتر داستانی تصویری ایرانی و غیرایرانی (بر پایه نظریه ماریا نیکولایوا و کارول اسکات)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تارنمای برهم کنشانه متن و تصویر با بررسی تطبیقی کتاب های برتر داستانی تصویری ایرانی و غیرایرانی (بر پایه نظریه ماریا نیکولایوا و کارول اسکات)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تارنمای برهم کنشانه متن و تصویر با بررسی تطبیقی کتاب های برتر داستانی تصویری ایرانی و غیرایرانی (بر پایه نظریه ماریا نیکولایوا و کارول اسکات) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات ادبیات کودک

تعداد صفحات :۳۴

هدف این پژوهش، واکاوی و مقایسه رابطه متن و تصویر، با توجه به سازه های داستانی، در کتاب های داستانی تصویری برتر ایرانی و خارجی است. پژوهشگران، در بررسی این نمونه ها که هدفمندانه و با نظر صاحب نظران هر گروه، گزینش شده اند، به واژه، جمله، پاراگراف، تک گستره، دوگستره، متن، تصویر، جلد و کل داستان توجه دارند. پژوهش پیش رو، بر پایه نظریه ماریا نیکولایوا و کارول اسکات بنا شده؛ اما راه خود را برای گشودن افقی تازه تر، بازگذاشته است؛ ازاین رو، در کنار رویکرد توصیفی تفسیری، به رویکرد تفسیری تجریدی نیز نزدیک شده و در بررسی آثار، هر دو راه تحلیل محتوای کیفی قیاسی و استقرایی را به روش تعریفی میرینگ پیموده است. در پی چنین خوانشی، مبانی نظری مقوله های یادشده را پرداخته تر کرده و در زمینه رابطه متن و تصویر، با نگاهی تازه تر، به الگویی همه جانبه تر رسیده که برای بیان آن، اصطلاح «تارنمای برهم کنشی» را برگزیده است. یافته جانبی این پژوهش، ارزش همراهی و گفت و گوی نویسنده و تصویرگر را برای خلق آثاری خلاق تر نشان می دهد. یافته های این پژوهش نشان داد داستان های خارجی با ساختاری نو و معنادار و خلق گمانه زنی، سپیدخوانی، رفت و برگشت های درون متنی و تصویری و … سنجیده و پرورده تر از داستان های ایرانی هستند و حتی چشم اندازی گسترده تر و پیچیده تر از راهکارهای نیکولایوا و اسکات را پیش روی مخاطب می گذارند.

کلید واژه: رابطه متن و تصویر، کارول اسکات، کتاب های داستانی تصویری، ماریا نیکولایوا، هنر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.