بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتری های بیماری زا با منشا غذا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتری های بیماری زا با منشا غذا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتری های بیماری زا با منشا غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتری های بیماری زا با منشا غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خاصیت ضدمیکروبی نانوذره و فیلم کیتوزان بر دو گونه از باکتری های بیماری زا با منشا غذا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: تجزیه ناپذیری مواد مورد استفاده در بسته بندی های مواد غذایی از یک طرف و آلودگی های میکروبی ناشی از آن ها از طرف دیگر، مشکلاتی را برای جامعه امروزی ایجاد نموده است. از این رو استفاده از موادی که قابلیت تجزیه پذیری زیستی دارند و دارای خاصیت ضدمیکروبی نیز هستند، مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است. کیتوزان یکی از پلیمرهای زیستی است که در جهت حذف این مشکلات در نظر گرفته شده است.مواد و روش ها: در این پژوهش ابتدا نانوذرات و فیلم کیتوزان را ساخته و بعد از بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آنها به بررسی اثر ضدمیکروبی آن ها بر روی باکتری های بیماری زا با منشا غذایی که شامل Staphylococcus aureus PTCC 1431 و Listeria monocytogenesمی باشد، با روش های مختلف پرداخته شد.یافته ها: نانوذره کیتوزان با اندازه ۲۷۳ نانومتر ساخته شد و میزان MIC و MBC بر روی دو باکتری فوق الذکر ۳.۵ میکروگرم در میلی لیتر تعیین شد. فیلم کیتوزان نیز ساخته شد که دارای ضخامت ۴.۲±۶۹.۳۳ میکرومتر، میزان رطوبت درحدود ۱% و میزان حلالیت فیلم ۵۲% بود که سبب کاهش ۱۰۰% تعداد باکتری های بیماری زا در مدت ۲۴ ساعت در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد گردید.نتیجه گیری: با توجه به قابلیت تجزیه پذیری کیتوزان، از آنجا که خاصیت ضدمیکروبی کیتوزان چه به صورت نانوذره ای و چه به صورت فیلمی بر روی باکتری های بیماری زا با منشا غذایی مذکور به اثبات رسید، می توان پیشنهاد نمود که در بسته بندی های ضدمیکروبی مواد غذایی استفاده شود.

کلید واژه: بسته بندی های ضدمیکروبی موادغذایی، فیلم کیتوزان، نانوذره، Staphylococcus aureus،Listeria monocytogenes

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.