تاثیر سطوح مختلف شوری روی برخی تغییرات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بادام (.Prunus dulcis Mill)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف شوری روی برخی تغییرات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بادام (.Prunus dulcis Mill) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف شوری روی برخی تغییرات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بادام (.Prunus dulcis Mill)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف شوری روی برخی تغییرات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بادام (.Prunus dulcis Mill)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف شوری روی برخی تغییرات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بادام (.Prunus dulcis Mill) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)

تعداد صفحات :۱۸

به منظور ارزیابی برخی تغییرات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بادام (Prunus dulcis Mill.) در شرایط تنش شوری و تعیین رابطه بین انباشت یون های سدیم و کلر با این تغییرات، آزمایشی بر مبنای طرح آماری کاملا تصادفی با چهار سطح تیماری شامل؛ صفر (شاهد)، ۲۵، ۵۰ و ۷۵ میلی مول بر لیتر نمک خالص کلرید سدیم طراحی و بین سال های ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۱ اجرا شد. ماده آزمایشی استفاده شده در این تحقیق بذر ژنوتیپ های سالم و بارده بادام رشد یافته در مناطق شور استان آذربایجان شرقی بود. این بذرها بعد از رشد و رسیدن به مرحله ۲۰ ۱۵ برگی به مدت هشت هفته تحت تاثیر سطوح شوری قرار گرفتند. نتایج نشان داد که آستانه ظهور علائم سوختگی حاشیه ای در برگ های بادام با انباشت سدیم به میزان حداقل ۱۱ ۹ میلی گرم بر گرم ماده خشک در ارتباط است. همچنین، مشخص شد که به موازات انباشت یون های سدیم و کلر در برگ، میانگین محتوای پرولین آزاد به طور معنی دار و با الگوی خطی از ۳۷.۷ در ژنوتیپ های بادام شاهد به ۱۱۷.۹ میکرومول بر گرم ماده تر در ژنوتیپ های تحت ۷۵ میلی مول نمک افزایش می یابد. بر اساس نتایج به دست آمده فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز با افزایش سطوح نمک روند افزایشی معنی دار داشت (p0.05). همچنین، فعالیت آنزیم پراکسیداز تا سطح شوری ۵۰ میلی مول افزایشی و در سطوح بالاتر کاهشی بود.

کلید واژه: آسکوربات پراکسیداز، تنش، کاتالاز، کلرید سدیم، مناطق شور

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.