امکان سنجی کاربرد الگوریتم بهینه سازی تکامل تفاضلی برای تخمین ضریب یکنواختی توزیع آب در سیستم آبیاری بارانی با آبپاش zb


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امکان سنجی کاربرد الگوریتم بهینه سازی تکامل تفاضلی برای تخمین ضریب یکنواختی توزیع آب در سیستم آبیاری بارانی با آبپاش zb دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان سنجی کاربرد الگوریتم بهینه سازی تکامل تفاضلی برای تخمین ضریب یکنواختی توزیع آب در سیستم آبیاری بارانی با آبپاش zb  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان سنجی کاربرد الگوریتم بهینه سازی تکامل تفاضلی برای تخمین ضریب یکنواختی توزیع آب در سیستم آبیاری بارانی با آبپاش zb،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امکان سنجی کاربرد الگوریتم بهینه سازی تکامل تفاضلی برای تخمین ضریب یکنواختی توزیع آب در سیستم آبیاری بارانی با آبپاش zb :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش آب در کشاورزی (علوم خاک و آب)

تعداد صفحات :۱۸

کمبود و محدودیت منابع آب، خصوصا در ایران، شرایطی را می طلبد که از آب موثرترین استفاده صورت گرفته و تا حد امکان از تلفات آن جلوگیری به عمل آید. یکی از پارامترهای مهم در آبیاری، ضریب یکنواختی توزیع آب (CU) درآبیاریبارانیمی باشد. مقدار CU حاصل از هر آب پاشی در مقادیر مختلف فشار کارکرد آب پاش (P)، ارتفاع پایه آب پاش (RH)، فاصله آب پاش هاروی لوله های جانبی (Sl) و فاصله لوله های جانبی از یکدیگر (Sm) تغییرمی کند. تعیین بهترین ترکیب ازپارامترهای فوق که بیشترین ضریب CUرا حاصل نماید، همواره مورد نظر کاربران بوده است. در این پژوهش، مقادیر ضریب CU آب پاش مدل zb، ساخت ایران، درسه تیمار مختلف فشار کارکرد آبپاش ( ۲.۵، ۳ و ۳.۵ اتمسفر)، دو تیمارارتفاع پایه آبپاش (۶۰ و ۱۰۰ سانتیمتر) و هفت تیمارآرایش شبکه آبپاش ها (Sm×Sl) شامل ۱۲×۹، ۱۵×۹، ۱۲×۱۲، ۱۲×۱۵، ۱۸×۱۲، ۱۵×۱۵، ۱۸×۱۵ متر در ایستگاه تحقیقات پنبه هاشم آباد گرگان اندازه گیری شد و با استفاده از الگوریتم تکامل تفاضلی (DE) و کاربرد نرم افزار Matlab بهینه گردید و رابطه ای با بهینه ترین ضرایب برای تخمین مقدار CU به دست آمد. این الگوریتم، ضریب مقیاس (F) و ضریب احتمال ترکیب (CR) را برابر ۲ و ۰.۵ با تعداد جمعیت ۱۰۰ عضوی و تعداد نسل (تکرار) ۱۰۰۰ بار، بهترین جواب را ارائه می کند. نتایج این الگوریتم دارای خطای مطلق ۲.۲% با نتایج اندازه گیری شده دارد. همچنین، مقادیر پارامتر ویلموت (d) و جذر میانگین مربع خطا (RMSE) به ترتیب برابر ۰.۹۱۹ و ۲.۱۲۶ به دست آمد که نشان دهنده دقت بالای این مدل بهینه برای برآورد ضریب یکنواختی پخش می باشد.

کلید واژه: ضریب مقیاس، ضریب احتمال ترکیب، ضریب پخش آب، شبکه آبپاش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.