تاثیر پرایمینگ کلرید منیزیم بر مولفه های جوانه زنی و تغییرات فیزیولوژیک بذر کنجد (.Sesamum indicum L) در دماهای مختلف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر پرایمینگ کلرید منیزیم بر مولفه های جوانه زنی و تغییرات فیزیولوژیک بذر کنجد (.Sesamum indicum L) در دماهای مختلف دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر پرایمینگ کلرید منیزیم بر مولفه های جوانه زنی و تغییرات فیزیولوژیک بذر کنجد (.Sesamum indicum L) در دماهای مختلف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پرایمینگ کلرید منیزیم بر مولفه های جوانه زنی و تغییرات فیزیولوژیک بذر کنجد (.Sesamum indicum L) در دماهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر پرایمینگ کلرید منیزیم بر مولفه های جوانه زنی و تغییرات فیزیولوژیک بذر کنجد (.Sesamum indicum L) در دماهای مختلف :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)
تعداد صفحات :۱۷
تیمارهای مختلف پرایمینگ منجر به افزایش سرعت و درصد جوانه زنی گیاهان می شوند. به منظور مطالعه اثر پرایمینگ بر تغییرات آنزیمی و جوانه زنی بذر کنجد تحت تاثیر دماهای مختلف، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۹۳ اجرا شد. در این پژوهش، سه تیمار پرایمینگ منیزیم (۰، ۵ و ۱۰ میلی مولار کلرید منیزیم) و سه سطح دما (۱۵، ۲۵ و ۳۵ درجه سانتی گراد) مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که اثر متقابل تیمار پرایمینگو دما بر سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه، پرولین، پروتئین، آنزیم های کاتالاز، پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز معنی دار بود. همچنین دما تاثیر معنی دار بر درصد جوانه زنی داشت. در دمای ۲۵ درجه کمترین میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و پرولین مشاهده شد و کاربرد منیزیم توانست اکثر صفات اندازه گیری را افزایش دهد. به طوری که سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه و فعالیت های آنزیمی در پرایمینگ ۱۰ میلی مولار منیزیم در تمامی دماها بیشتر از سایر تیمارها بود. به نظر می رسد کاربرد منیزیم به عنوان پرایمینگ بتواند منجر به افزایش سرعت جوانه زنی و بهبود استقرار گیاهچه شده و با افزایش فعالیت آنزیمی، پرولین و پروتئین تحمل تنش های محیطی را بیشتر کند.
کلید واژه: آنزیم های آنتی اکسیدان، پروتئین، پرولین، سرعت جوانه زنی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.