اثرات سطوح مختلف گلاکونیت و زئولیت طبیعی بر عملکرد، خصوصیات استخوان درشت نی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سطوح مختلف گلاکونیت و زئولیت طبیعی بر عملکرد، خصوصیات استخوان درشت نی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سطوح مختلف گلاکونیت و زئولیت طبیعی بر عملکرد، خصوصیات استخوان درشت نی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح مختلف گلاکونیت و زئولیت طبیعی بر عملکرد، خصوصیات استخوان درشت نی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سطوح مختلف گلاکونیت و زئولیت طبیعی بر عملکرد، خصوصیات استخوان درشت نی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۶

جهت تعیین تاثیر سطوح مختلف گلاکونیت و زئولیت طبیعی بر عملکرد تولیدی جوجه های گوشتی، آزمایشی با ۳۰۰ قطعه جوجه نر یک روزه گوشتی سویه راس ۳۰۸ انجام شد. پنج نوع تیمار غذایی: ۱- جیره پایه فاقد گلاکونیت یا زئولیت، ۲- جیره پایه حاوی ۲ درصد گلاکونیت، ۳- جیره پایه حاوی ۴ درصد گلاکونیت، ۴- جیره پایه حاوی ۲ درصد زئولیت، ۵- جیره پایه حاوی ۴ درصد زئولیت در قالب طرح کاملا تصادفی با ۵ تیمار و ۴ تکرار استفاده شد. افزایش وزن، مقدار خوراک مصرف شده و ضریب تبدیل غذایی به صورت دوره ای اندازه گیری شدند. در سن ۴۲ روزگی، یک قطعه جوجه از هر تکرار انتخاب و جهت تعیین میزان کلسیم و فسفر خون و فراسنجه های مربوط به استخوان درشت نی کشتار شدند. داده های حاصل از تحقیق با استفاده از نرم افزار آماری SAS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج نشان دادند که افزودن ۴ درصد زئولیت به ترکیب جیره های غذایی در مقایسه با دیگر تیمارها، باعث افزایش وزن جوجه های گوشتی در دوره آغازین، رشد و کل دوره پرورش گردید (P<0.05). میزان خوراک مصرفی در کل دوره پرورش نیز در تیمار حاوی ۴ درصد زئولیت در مقایسه با دیگر تیمارها (به جز تیمار حاوی ۴ درصد گلاکونیت) افزایش معنی داری یافت (P<0.05). به لحاظ ضریب تبدیل غذایی در کل دوره های پرورشی اختلاف معنی داری بین تیمارها مشاهده نشد (P>0.05). همچنین، افزودن ۴ درصد زئولیت به جیره غذایی باعث افزایش حجم استخوان درشت نی در مقایسه با تیمار حاوی ۲ درصد زئولیت گردید (P<0.05). اما در دیگر تیمارها اختلافی به لحاظ وزن نسبی، طول و دانسیته استخوان درشت نی مشاهده نشد (P>0.05). اثری بر محتوای کلسیم و فسفر سرم در پایان آزمایش با مکمل کردن گلاکونیت و زئولیت طبیعی به جیره مشاهده نشد (P>0.05).

کلید واژه: جوجه گوشتی، گلاکونیت، زئولیت، عملکرد، درشت نی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.