مقاله مقایسه تأثیر فعالیت ورزشی در شرایط محیطی سرد، گرم و طبیعی بر شمار تام لکوسیت ها و پلاکت های خون ورزشکاران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تأثیر فعالیت ورزشی در شرایط محیطی سرد، گرم و طبیعی بر شمار تام لکوسیت ها و پلاکت های خون ورزشکاران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تأثیر فعالیت ورزشی در شرایط محیطی سرد، گرم و طبیعی بر شمار تام لکوسیت ها و پلاکت های خون ورزشکاران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تأثیر فعالیت ورزشی در شرایط محیطی سرد، گرم و طبیعی بر شمار تام لکوسیت ها و پلاکت های خون ورزشکاران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تأثیر فعالیت ورزشی در شرایط محیطی سرد، گرم و طبیعی بر شمار تام لکوسیت ها و پلاکت های خون ورزشکاران :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

مقدمه و هدف: فعالیت بدنی و محیط های غیر طبیعی- هردو- باعث تغییراتی در عملکرد سیستم ایمنی می شوند، اما مطالعات کمی اثر فعالیت بدنی در دمای مختلف محیطی(سرد، گرم و طبیعی) را بررسی کرده اند. هدف از این مطالعه، مقایسه ی تأثیر فعالیت ورزشی در شرایط دمایی سرد، گرم و طبیعی بر شمار تام لکوسیت ها و پلاکت های خون ورزشکاران بود. روش: ۱۰ مرد جوان ورزشکار فعالیت ورزشی یکسانی( دویدن روی تردمیل) را به مدت یک ساعت با شدت ۶۰ درصد حداکثر اکسیژن مصرفی در سه محیط طبیعی ۱±۲۲ درجه سانتی گراد،۵±۵۵ درصد رطوبت)، ۳±۱ درجه ی سانیت گراد، ۵±۵۰ درصد رطوبت) و گرم (۱±۳۵ درجه ی سانتی گراد، ۵±۵۰ درصد رطوبت ) اجرا نمدند. نمونه های خونی قبل، بلافاصله بعد و دو ساعت بعد (ریکاوری) از فعالیت ورزشی برای سنجش شمار لکوسیت ها، نوتروفیل ها، لنفوسیت ها، مونوسیت ها و پلاکت ها جمع آوری شدند. داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون آماری اندازه گیری مکرر و تعقیبی بن فروتی تجزیه و تحلیل شدند .(p<0/05) نتایج : شمار کل لکوسیت ها و مونوسیت ها در هر سه محیط پس از فعالیت ورزشی افزایش معنی داری پیدا کرده است (p<0/0001)، اما نوتروفیل ها تنها در محیط گرم (p=0/062) و لنفوسیت ها در محیط سرد افزایش معنی داری نداشته اند .(p=0/10) در دوره ی استراحت(ریکاوری)، شمار مونوسیت ها و لنفوسیت ها در محیط سرد p=0/044) و (p=0/001، طبیعی p=0/001) و (p<0/0001 و گرم p<0/0001) و (p=0/018 کاهش معنی دار، اما کاهش لکوسیت ها در محیط گرم معنی دار نبود بحث و نتیجه گیری: فعالیت ورزشی در هر سه محیط باعث تحریک و تجمع سلول های ایمنی می شود. با این حال، اجرای فعالیت ورزشی در محیط گرم موجب افزایش بیشتر مقادیر این سلول ها و نیز موجب تأخیر در رسیدن به حالت اولیه ی سیستم ایمنی در دوره ی استراحت پس از فعالیت ورزشی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.