اسانس های آویشن و پونه کوهی در جیره جوجه های گوشتی: اثرات بر عملکرد، شاخص های آنتی اکسیدانی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اسانس های آویشن و پونه کوهی در جیره جوجه های گوشتی: اثرات بر عملکرد، شاخص های آنتی اکسیدانی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اسانس های آویشن و پونه کوهی در جیره جوجه های گوشتی: اثرات بر عملکرد، شاخص های آنتی اکسیدانی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اسانس های آویشن و پونه کوهی در جیره جوجه های گوشتی: اثرات بر عملکرد، شاخص های آنتی اکسیدانی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اسانس های آویشن و پونه کوهی در جیره جوجه های گوشتی: اثرات بر عملکرد، شاخص های آنتی اکسیدانی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)
تعداد صفحات :۲۴
هدف از انجام این پژوهش، ارزیابی اثرات اسانس های آویشن و پونه کوهی بر عملکرد، خصوصیات لاشه، شاخص های آنتی اکسیدانی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون در جوجه های گوشتی می باشد. تعداد ۲۱۶ قطعه جوجه مخلوط سویه راس ۳۰۸ به طور تصادفی به ۶ تیمار با ۳ تکرار (در هر تکرار ۱۲ پرنده) اختصاص یافت. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: تیمار شاهد بدون هیچ افزودنی، تیمار شاهد مثبت حاوی ۲۰۰ قسمت در میلیون ویتامین E، تیمارهای حاوی ۲۰۰ و ۴۰۰ قسمت در میلیون اسانس آویشن و تیمارهای حاوی سطوح ۲۰۰ و ۴۰۰ قسمت در میلیون اسانس پونه کوهی. نتایج نشان دادند که مکمل کردن جیره با ویتامین E و اسانس های آویشن و پونه کوهی تاثیری روی متوسط وزن بدن در سن ۴۲ روزگی نداشت، اگرچه تیمار ۴۰۰ قسمت در میلیون اسانس پونه کوهی متوسط وزن بدن را به طور معنی داری (P<0.05). در سن ۲۴ روزگی نسبت به گروه شاهد افزایش داده بود. گنجاندن اسانس های آویشن و پونه کوهی در جیره، تاثیری روی افزایش وزن روزانه، مصرف خوراک روزانه، ضریب تبدیل غذایی، خصوصیات لاشه و فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز کبد نداشتند (P>0.05). مکمل کردن جیره با ۴۰۰ قسمت در میلیون از اسانس های آویشن و پونه کوهی و ۲۰۰ قسمت در میلیون ویتامین E فعالیت گلوتاتیون پراکسیداز را در کبد به طور معنی داری (P<0.05) نسبت به تیمار شاهد افزایش داده بودند. پرندگان دریافت کننده اسانس های آویشن و پونه کوهی سطح مالون دی آلدئید پایین تری نسبت به گروه شاهد داشتند (P<0.05). همه تیمار های آزمایشی به استثنای تیمار ۲۰۰ قسمت در میلیون اسانس آویشن، ظرفیت آنتی اکسیدانی کل را افزایش و سطح مالون دی آلدئید را در مقایسه با تیمار شاهد کاهش داده بودند (P<0.05). تیمارهای اسانس پونه کوهی، سطح ۲۰۰ قسمت در میلیون اسانس آویشن و تیمار ویتامین E سطح کلسترول سرم را به طور معنی داری کاهش داده بودند، همچنین تمام تیمارها سطح LDL پایین تری نسبت به تیمار شاهد داشتند (P<0.05). این نتایج پیشنهاد می کنند که مکمل نمودن جیره با اسانس های آویشن و پونه کوهی باعث روند رو به افزایش نرخ رشد، بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی، کاهش سطح کلسترول و LDL در سرم گردیده و می توانند به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی در جیره طیور در نظر گرفته شوند.
کلید واژه: پونه کوهی، آویشن، عملکرد، وضعیت آنتی اکسیدانی، جوجه گوشتی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.