بررسی آثار شدت های مختلف برداشت بر تولید علوفه، قدرت، و شادابی گونه Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع مجیدآباد قروه-استان کردستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آثار شدت های مختلف برداشت بر تولید علوفه، قدرت، و شادابی گونه Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع مجیدآباد قروه-استان کردستان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آثار شدت های مختلف برداشت بر تولید علوفه، قدرت، و شادابی گونه Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع مجیدآباد قروه-استان کردستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آثار شدت های مختلف برداشت بر تولید علوفه، قدرت، و شادابی گونه Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع مجیدآباد قروه-استان کردستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آثار شدت های مختلف برداشت بر تولید علوفه، قدرت، و شادابی گونه Bromus tomentellus (مطالعه موردی: مراتع مجیدآباد قروه-استان کردستان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

گونه Bromus tomentellus برای مطالعه اثر شدت های مختلف برداشت بر تولید علوفه، قدرت، و شادابی در مراتع مجیدآباد قروه انتخاب شد. تیمارهای آزمایشی شامل چهار شدت برداشت ۲۵، ۵۰، و ۷۵ درصد و شاهد (بدون برداشت) بودند. نتایج به دست آمده در قالب طرح اسپلیت پلات در زمان در سه سال، ۱۳۸۷- ۱۳۸۹، در نرم افزار های SAS و IRRISTAT تجزیه و تحلیل شد. نتایج نشان داد که اثر سال و شدت های مختلف برداشت، همچنین، اثر متقابل سال و شدت های مختلف برداشت بر تولید علوفه و شادابی گونه Bromus tomentellus در سطح یک درصد معنی دار است و بین تیمار های ۵۰ و ۷۵ درصد، از لحاظ آماری، اختلاف معنی داری وجود ندارد. بیشترین میزان تولید به شدت برداشت ۲۵ درصد در سال ۱۳۸۹ با بارندگی ۳۹۰ میلی متر اختصاص دارد و کمترین میزان به شدت برداشت ۵۰ و ۷۵ درصد در سال ۱۳۸۷ با میزان بارندگی ۱۷۰ میلی متر. بر اساس تجزیه AMMI، نخستین مولفه اصلی اثر متقابل حدود ۹۳.۶ درصد از واریانس اثر متقابل را بیان نمود و در سطح یک درصد معنی دار شد. بای پلات نخستین مولفه اصلی اثر متقابل و میانگین تولید نشان داد که تیمار ۲۵ درصد بالاترین میانگین تولید و از پایداری نسبتا مناسبی برخوردار است و تیمار شاهد دارای کمترین میزان پایداری و تیمار ۷۵ درصد دارای بیشترین پایداری است.بنابراین، با توجه به نتایج، برای حفظ تولید و شادابی گونه Bromus tomentellus و همچنین حفاظت خاکْ میزان برداشت ۲۵ درصد برای این گونه پیشنهاد می شود.

کلید واژه: Bromus tomentellus، شدت برداشت، قدرت و شادابی، مراتع مجید آباد قروه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.