جایگاه چینه ای، خاستگاه و ویژگی های افق های کانه زایی منگنز در توالی آتشفشانی- رسوبی کرتاسه پسین، جنوب- جنوب غرب سبزوار


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جایگاه چینه ای، خاستگاه و ویژگی های افق های کانه زایی منگنز در توالی آتشفشانی- رسوبی کرتاسه پسین، جنوب- جنوب غرب سبزوار دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جایگاه چینه ای، خاستگاه و ویژگی های افق های کانه زایی منگنز در توالی آتشفشانی- رسوبی کرتاسه پسین، جنوب- جنوب غرب سبزوار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جایگاه چینه ای، خاستگاه و ویژگی های افق های کانه زایی منگنز در توالی آتشفشانی- رسوبی کرتاسه پسین، جنوب- جنوب غرب سبزوار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جایگاه چینه ای، خاستگاه و ویژگی های افق های کانه زایی منگنز در توالی آتشفشانی- رسوبی کرتاسه پسین، جنوب- جنوب غرب سبزوار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زمین شناسی اقتصادی

تعداد صفحات :۲۱

توالی آتشفشانی- رسوبی کرتاسه پسین در جنوب- جنوب غرب سبزوار میزبان کانه زایی های متعدد منگنز است. این توالی را می توان از جهت موقعیت چینه ای، سن و جنس سنگ ها به دو بخش پایینی و بالایی تقسیم کرد. بخش زیرین یا واحد K2tv به طور عمده از رسوبات عمیق دریایی با میان لایه هایی از سنگ های آتشفشانی تشکیل یافته است. سنگ های رسوبی این بخش شامل توف های سیلیسی، چرت، شیل و ماسه سنگ بوده و سنگ های آتشفشانی آن شامل پیروکلاستیک هایی با ترکیبات مختلف و گدازه های ریولیتی، داسیتی تا آندزیتی می باشد. بخش بالایی یا واحد LMV از سنگ های آهکی- مارنی- آتشفشانی تشکیل یافته و به صورت هم شیب بر روی بخش زیرین (K2tv) قرار می گیرد.کانه زایی های منگنز در توالی آتشفشانی- رسوبی میزبان بر اساس جایگاه چینه ای، سن نسبی و نوع سنگ میزبان ماده معدنی در دو افق قرار می گیرند: افق اول (Mn Ia, Ib) که کانسارهای بنسبرد، چشمه فریزی، گفت، منگنز گستر خاور زمین، همایی و نوده را در بر می گیرد، در بخش زیرین توالی (واحد K2tv) قرار داشته و سنگ میزبان ماده معدنی در آن واحدهای توفی قرمزرنگ است. افق دوم (Mn II) که دربردارنده کانسارهای منگنز ذاکری، چشمه سفید، محمدآباد عریان و چاه ستاره است، در بخش بالایی توالی (واحدLMV ) قرار می گیرد. سنگ میزبان ماده معدنی در این افق توف مارنی-کربناتی می باشد.ژئومتری و شکل پیکره های معدنی در کانسارهای مختلف به صورت چینه سان و لایه ای شکل و همخوان و هم روند با لایه بندی سنگ های میزبان بوده و بافت ماده معدنی شامل توده ای، عدسی شکل، نواری، لامینه و دانه پراکنده می باشد. کانی شناسی ماده معدنی در دو افق کانه دار ساده و تقریبا مشابه هم بوده و به طور عمده شامل پیرولوزیت، پسیلوملان و براونیت است. کانی های باطله عمدتا شامل کانی های تشکیل دهنده سنگ میزبان یعنی کوارتز، فلدسپار و کلریت می باشند. داده های ژئوشیمی، ساخت و بافت، موقعیت چینه ای و ویژگی های سنگ شناسی سنگ های میزبان کانسارها نشان دهنده تشکیل ذخایر منگنز منطقه جنوب- جنوب غرب سبزوار به صورت رسوبی- برون دمی است.

کلید واژه: توالی آتشفشانی- رسوبی، کرتاسه پسین، کانه زایی منگنز، چینه سان، سبزوار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.