ارزیابی مقایسه ای تاثیرات ضدباکتریال عصاره های آبی گیاهان «مریم گلی» و «بومادران» بر روی ده باکتری بیماری زای انسانی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی مقایسه ای تاثیرات ضدباکتریال عصاره های آبی گیاهان «مریم گلی» و «بومادران» بر روی ده باکتری بیماری زای انسانی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی مقایسه ای تاثیرات ضدباکتریال عصاره های آبی گیاهان «مریم گلی» و «بومادران» بر روی ده باکتری بیماری زای انسانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی مقایسه ای تاثیرات ضدباکتریال عصاره های آبی گیاهان «مریم گلی» و «بومادران» بر روی ده باکتری بیماری زای انسانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی مقایسه ای تاثیرات ضدباکتریال عصاره های آبی گیاهان «مریم گلی» و «بومادران» بر روی ده باکتری بیماری زای انسانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: بیماری های عفونی، یکی از عوامل مهم مرگ ومیر درجهان می باشد. به علت مقاومت تعدادی ازباکتری های بیماری زای انسانی به آنتی بیوتیک ها، استفاده از داروهای گیاهی برای کنترل این عوامل روبه افزایش است. هدف از این مطالعه، بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی بومادران و مریم گلی علیه ۱۰ سویه باکتری بیماری زای انسانی است.مواد و روش ها: عصاره آبی، مربوط به گونه های بومادران و مریم گلی از روش ماسراسیون (خیساندن) تهیه و با استفاده از دستگاه روتاری تغلیظ و خشک شد.۱۰ سویه استاندارد باکتری بیماری زای انسانی از جنس های مختلف در محیط مایع مغذی کشت داده شد. حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MBC) دو عصاره، به روش میکرودایلوشن در پنج غلظت مختلف (۰.۶۲-۱.۲۵-۲.۵-۵-۱۰ mg/ml) بر روی باکتری ها تعیین شد.یافته ها: نتایج حاصل نشان داد که عصاره آبی بومادران و مریم گلی در غلظت های مختلف بر روی همه باکتری های آزمایش شده، اثر مهارکنندگی دارند. سویه های استافیلوکوکوس اورئوس و ساپروفیتیکوس به ترتیب بیشترین و کمترین میزان حساسیت را به عصاره آبی بومادران نشان دادند. سویه باسیلوس سرئوس، درجه بالایی از حساسیت و سویه های سودوموناس آئروژینوزا و سراشیا مارسنس، کمترین میزان حساسیت را به عصاره-ی آبی مریم گلی نشان دادند.نتیجه گیری: براساس نتایج به دست آمده از این تحقیق و سایر گزارش های موجود دراین زمینه، می توان عصاره آبی بومادران و مریم گلی را به-عنوان عوامل کنترل کننده بیولوژیک معرفی کرد. بااین حال، برای استفاده از هر عصاره گیاهی در جهت کاربرد بالینی، آنالیز شیمیایی عصاره و تحقیقات بالینی لازم و ضروری می باشد.

کلید واژه: بومادران، مریم گلی، عصاره آبی، حداقل غلظت مهاری، باکتری های پاتوژن انسانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.