طبقه بندی مراتع جهت بهره برداری بهینه با بکارگیری روش تلفیقی تحلیل تاکسونومی عددی و مولفه اصلی (مطالعه موردی استان زنجان)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طبقه بندی مراتع جهت بهره برداری بهینه با بکارگیری روش تلفیقی تحلیل تاکسونومی عددی و مولفه اصلی (مطالعه موردی استان زنجان) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طبقه بندی مراتع جهت بهره برداری بهینه با بکارگیری روش تلفیقی تحلیل تاکسونومی عددی و مولفه اصلی (مطالعه موردی استان زنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طبقه بندی مراتع جهت بهره برداری بهینه با بکارگیری روش تلفیقی تحلیل تاکسونومی عددی و مولفه اصلی (مطالعه موردی استان زنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طبقه بندی مراتع جهت بهره برداری بهینه با بکارگیری روش تلفیقی تحلیل تاکسونومی عددی و مولفه اصلی (مطالعه موردی استان زنجان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده

تعداد صفحات :۱۳

رتبه بندی مراتع در مدیریت صحیح و استفاده بهینه از مراتع دارای اهمیت است. مطالعه حاضر با توجه به اهمیت شناسایی وضعیت مرتع در مدیریت صحیح و استفاده بهینه از مراتع انجام گرفت تا با به کارگیری تلفیقی از تحلیل تاکسونومی عددی و روش مولفه اصلی و معرفی شاخص های موثر بر وضعیت مراتع به رتبه بندی و شناسایی وضعیت مراتع شهرستان زنجان بپردازد. میزان ۷۵ درصد مراتع بر اساس طبقه بندی صورت گرفته در خصوص ۵۹ طرح مرتعداری شهرستان زنجان در سال ۱۳۹۰ با شاخص های اجتماعی، اقلیمی، زیرساختی و بهره برداری در نظر گرفته شده خوب، ۶۶ درصد مراتع متوسط و ۷۵ درصد مراتع ضعیف به درستی طبقه بندی شده اند. نتایج برآورد رابطه میان ردیف وضعیت مرتع (تعیین کننده طبقه مرتع) حاکی از آن است که شاخص زیرساختی و شاخص بهره برداری بیشترین تاثیر را بر عدد ردیف دارا می باشند. از این رو توصیه می گردد تا زیرساختی با انجام اقداماتی نظیر بوته کاری، بذرپاشی، کپه کاری و کودپاشی در مراتع شاخص افزایش یافته و شاخص بهره برداری با کاهش ظرفیت مجاز مراتع، کاهش دام مازاد بر مراتع و کاهش مدت زمان بهره برداری بهبود یافته و به این ترتیب وضعیت مراتع بهبود یافته و از تخریب سریع مراتع کاسته شود.

کلید واژه: تاکسونومی عددی، مولفه اصلی، مرتع، زنجان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.