اثر تراکم کاشت و منابع کودهای آلی و شیمیایی بر جذب فسفر توسط بنه های دختری زعفران طی دوره رشد گیاه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر تراکم کاشت و منابع کودهای آلی و شیمیایی بر جذب فسفر توسط بنه های دختری زعفران طی دوره رشد گیاه دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر تراکم کاشت و منابع کودهای آلی و شیمیایی بر جذب فسفر توسط بنه های دختری زعفران طی دوره رشد گیاه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تراکم کاشت و منابع کودهای آلی و شیمیایی بر جذب فسفر توسط بنه های دختری زعفران طی دوره رشد گیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر تراکم کاشت و منابع کودهای آلی و شیمیایی بر جذب فسفر توسط بنه های دختری زعفران طی دوره رشد گیاه :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت و فناوری زعفران
تعداد صفحات :۱۷
جهت بررسی اثر تراکم کاشت و منابع کودهای آلی و شیمیایی بر روند تشکیل بنه های دختری زعفران و جذب فسفر توسط آن ها، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۱۲ تیمار و سه تکرار در دانشگاه فردوسی مشهد به اجرا درآمد. منابع مختلف کودی شامل تیمار شاهد (عدم مصرف کود)، کود شیمیایی (۱۵۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن + ۷۵ کیلوگرم در هکتار فسفر) و کود گاوی (۲۵ تن در هکتار) به عنوان عامل اول و تراکم های (۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ بنه در مترمربع) به عنوان عامل دوم آزمایش بودند. همچنین پنج نمونه برداری از بنه های زعفران در طی فصل رشد (۳۰ آبان، ۳۰ آذر، ۳۰ دی، ۳۱ فروردین و ۳۱ اردیبهشت) انجام شد. طبق نتایج آزمایش، بیشترین تعداد بنه های دختری کمتر از ۴ گرم در بوته (۵.۸ بنه در بوته) در زمان نمونه برداری چهارم مشاهده گردید و پس از آن تعداد این بنه ها در بوته کاهش یافت. در هر یک از سطوح تراکم، کاربرد کود دامی در مقایسه با کود شیمیایی نقش بیشتری در افزایش معنی دار تعداد، وزن بنه های دختری و میزان جذب فسفر در آن ها (۴.۱ تا ۸ و ۸.۱ تا ۱۲ گرمی در بوته) داشت. همچنین در زمان نمونه برداری پنجم، کاربرد کود دامی نسبت به کود شیمیایی منجر به افزایش معنی دار تعداد بنه های بیش از ۸ گرم در بوته و نیز میزان فسفر در بنه های بیش از ۸ گرم در بوته (تا حدود دو برابر) شد. به نظر می رسد کاهش تراکم کاشت بنه ها می تواند از طریق افزایش درصد تشکیل بنه های درشت تر به ازای هر بوته، تا حدودی کاهش عملکرد زعفران در واحد سطح را جبران کند.
کلید واژه: فسفر، بنه، نیتروژن، کود دامی، مراحل فنولوژی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.