تاثیر نوع غنی ساز و مدت زمان آن بر محتوای غذایی ناپلیوس آرتمیا ارومیان (Artemia urmiana)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نوع غنی ساز و مدت زمان آن بر محتوای غذایی ناپلیوس آرتمیا ارومیان (Artemia urmiana) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نوع غنی ساز و مدت زمان آن بر محتوای غذایی ناپلیوس آرتمیا ارومیان (Artemia urmiana)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نوع غنی ساز و مدت زمان آن بر محتوای غذایی ناپلیوس آرتمیا ارومیان (Artemia urmiana)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نوع غنی ساز و مدت زمان آن بر محتوای غذایی ناپلیوس آرتمیا ارومیان (Artemia urmiana) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۲

آرتمیا موجودی است که به عنوان غذای زنده در آبزی پروری کاربردهای فراوانی دارد ولی در حالت طبیعی از لحاظ اسیدهای چرب غیر اشباع ارزش غذایی چندانی نداشته و لذا باید غنی سازی شود. در این مطالعه، تاثیر اسیدهای چرب فوق غیر اشباع، سطوح مختلف ویتامین ث و زمان های مختلف پبر ترکیب بیوشیمیایی ناپلیوس آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) مورد بررسی قرار گرفت. سیست آرتمیا ارومیانا در شرایط استاندارد تفریح و توسط یک امولسیون تجاری و یک روغن ماهی داخلی همراه با سه سطح ویتامین ث طی دو زمان غنی سازی و در ۸۰- درجه سانتی گراد فریز و سپس میزان ویتامین ث و اسید های چرب آن ها مورد آنالیز قرار گرفتند (دو فاکتور اصلی منابع روغنی تجاری ICES30/4 و یک نوع روعن داخلی از تخمدان ماهی خاویاری، سه سطح ویتامین ث ۱۰، ۲۰ و %۳۰ و دو زمان جداگانه غنی سازی، ۱۲ و ۲۴ ساعت جمعا ۲۴ تیمار هر یک با سه تکرار( نتایج نشان داد که تجمع ویتامین ث و اسیدهای چرب به خصوص انواع فوق غیر اشباع در ناپلیوس آرتمیای غنی شده با هر دو روغن به شکل معنی داری نسبت به گروه کنترل افزایش داشته است (p<0.05)، هر چند در امولسیون تجاری مکمل شده با ۲۰% ویتامین ث بهتر از روغن ماهی خاویاری بود همچنین عملکرد در گروه ۲۴ ساعت غنی سازی بسیار بهتر از ۱۲ ساعت غنی سازی بود (P<0.05).

کلید واژه: آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)، مدت زمان غنی سازی، مواد غنی ساز، زمان غنی سازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.