بررسی تجربی و عددی جذب انرژی و تغییر شکل لوله های جدار نازک با هندسه مقاطع دایره و مربع تحت بار ضربه ای عرضی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تجربی و عددی جذب انرژی و تغییر شکل لوله های جدار نازک با هندسه مقاطع دایره و مربع تحت بار ضربه ای عرضی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تجربی و عددی جذب انرژی و تغییر شکل لوله های جدار نازک با هندسه مقاطع دایره و مربع تحت بار ضربه ای عرضی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تجربی و عددی جذب انرژی و تغییر شکل لوله های جدار نازک با هندسه مقاطع دایره و مربع تحت بار ضربه ای عرضی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تجربی و عددی جذب انرژی و تغییر شکل لوله های جدار نازک با هندسه مقاطع دایره و مربع تحت بار ضربه ای عرضی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی مکانیک مدرس (فنی و مهندسی مدرس)
تعداد صفحات :۱۲
در این تحقیق به بررسی تجربی و عددی جذب انرژی و تغییر شکل لوله های جدار نازک با هندسه های مربعی و دایروی تحت بار ضربه ای عرضی پرداخته شده است. هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر تغییر شکل هندسی برای لوله آلومینیومی بر میزان جذب انرژی و بررسی اثر وجود فوم درون آن جهت جذب انرژی بیشتر ناشی از ضربه ای عرضی می باشد. در بخش تجربی، ابتدا لوله هایی از جنس آلومینیوم به صورت تو خالی و توپر با فوم پلی اورتان تهیه شد و سپس آزمایش های شبه استاتیکی با نرخ بارگذاری ثابت و دینامیکی توسط دستگاه سقوط وزنه بر روی نمونه ها با انرژی های مختلف انجام گرفت و دیاگرام شتاب لحظه ای بر حسب زمان در هر آزمایش اندازه گیری گردید. در بخش عددی، شبیه سازی پدیده ضربه عرضی بر مقاطع جدار نازک با نرم افزار آباکوس صورت گرفت. مقایسه نتایج تجربی و عددی نشان دهنده هم خوانی خوب (اختلاف کمتر از بیست درصد) میان این نتایج می باشد. در پایان چنین نتیجه گیری شد که با توجه به جنس سازه، در انرژی های بالا لوله مربعی نسبت به دایروی ۵۰ درصد جذب انرژی ویژه بالاتر و لوله توپر نسبت به لوله توخالی ۲۰ درصد جذب انرژی ویژه بالاتری دارد. میزان خیز در لوله توخالی و لوله دایروی همواره به ترتیب بیشتر از لوله توپر و لوله مربعی است.
کلید واژه: جاذب انرژی، لوله جدار نازک، آلومینیوم، بار ضربه ای عرضی، فوم پلی اورتان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.