مقاله ریزش صخره های ساحلی در منطقه چابهار


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ریزش صخره های ساحلی در منطقه چابهار دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ریزش صخره های ساحلی در منطقه چابهار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ریزش صخره های ساحلی در منطقه چابهار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ریزش صخره های ساحلی در منطقه چابهار :

تعداد صفحات:۲۹

چکیده:

ریزش یا Falls معمولا در سطوح با شیب زیاد خاک یا سنگ اتفاق افتاده و شامل جداشدن لحظه ای مصالح ریزشی از بدنه اصلی می باشد. عامل این لغزش نیروی ثقل است که در سنگهای ضعیف باعث ایجاد برش در درزها وسطوح غیر پیوسته شده و در سنگهای مستحکمتر سطوح برشی جدیدی را تولید خواهد کرد. بدیهی است در هر د مورد عوامل دیگری چون سست بودن مصالح زیرین و یا اثرات فرسایشی آب و هوا (و امواج در کنار دریا) نیز حاکم می باشد که در برخی مکانها همگی آنها وارد عمل شده و باعث تشدید تخریب می گردند. (پیوستهای ۲و۳)
در سواحل چابهار معمولا پس از حدوث ریزشهای سنگی تخریب برای مدتی متوقف می ماند زیرا سنگهای ریخته شده خودد به عنوان حفاظی طبیعی در قبال اثرات فرسایشی امواج اثر کرده مانع از تخریب بیشتر می گردند (پیوست ۴) لکن در طول زمان و به خاطر عواملی چون شکسته شدن سنگهای مزبور یا دفن شد تدریجی آنها در بستر دریا مجددا شرایط برای تخریبهایآتی فراهم می گردد. لذا سرعت و تداوم این فرسایش بستگی به کلیه عواملفوق داشته و برای آگاهی از میزان عقب نشینی سواحل می توان عکسهای هوایی گرفته شده در سالهای متفاوت را مقایسه کرده و یا آنکه با علامت گذاری چند مرحله ای از لبه صخره های ساحلی وکنترل آن در طول زمان تغییرات را دنبال نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.