تاثیر نور LED بر عملکرد گیاه، درصد اسانس و میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در نعناع فلفلی (Mentha piperita)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر نور LED بر عملکرد گیاه، درصد اسانس و میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در نعناع فلفلی (Mentha piperita) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر نور LED بر عملکرد گیاه، درصد اسانس و میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در نعناع فلفلی (Mentha piperita)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر نور LED بر عملکرد گیاه، درصد اسانس و میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در نعناع فلفلی (Mentha piperita)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر نور LED بر عملکرد گیاه، درصد اسانس و میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در نعناع فلفلی (Mentha piperita) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فرآیند و کارکرد گیاهی

تعداد صفحات :۱۶

با نو آوری تولید لامپ های LED (Light Emitting Diode) فرصت تازه ای برای تولید گیاهان دارویی، باغی و زینتی در محیط های کنترل شده و همچنین مطالعه تاثیر فیزیولوژیکی طول موج های نوری بر گیاهان فراهم شده است. در این آزمایش سه کلون نعناع فلفلی (اصفهان، طبس و قزوین) به صورت گلدانی در ۵ انکوباتور حاوی لامپ های LED با طیف نوری قرمز (۱۰۰ درصد)، آبی (۱۰۰ درصد)، ترکیب قرمز (۷۰ درصد) و آبی (۳۰ درصد)، سفید (۱۰۰ درصد) و لامپ فلورسنت با شدت نوری ۳۰۰ میکرومول فوتون بر متر مربع بر ثانیه مورد بررسی قرار گرفتند. دو ماه پس از کشت، وزن گیاه، درصد اسانس و میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان کاتالاز، گلوتاتیون ردوکتاز، آسکوربات پراکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز ارزیابی شدند. بالاترین وزن تر گیاه در ترکیب نور قرمز و آبی برای کلون اصفهان بدست آمد. تحت تاثیر نور قرمز، درصد اسانس در کلون اصفهان بیش از ۴ برابر شرایط مزرعه بود. نورآبی، فعالیت آنزیم های کاتالاز، گلوتاتیون ردوکتاز و آسکوربات پراکسیداز را در گیاه نعناع به طور معنی داری نسبت به سایر محیط های رشد افزایش داد، هرچند از نظر افزایش میزان آنزیم سوپراکسید دیسموتاز، تاثیر نور آبی بعد از نور فلورسنت قرار داشت. به نظر می رسد که نورهای LED بتوانند با تحریک رشد و القاء تولید و تجمع متابولیت های ثانویه در گیاه به طور همزمان تولید و کیفیت گیاه را در محیط های کنترل شده در مقایسه با شرایط طبیعی مزرعه افزایش دهند.

کلید واژه: لامپ های LED، نعناع، اسانس، آنتی اکسیدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.