شناسایی برخی از قارچ های عامل پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آن ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شناسایی برخی از قارچ های عامل پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آن ها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شناسایی برخی از قارچ های عامل پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آن ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی برخی از قارچ های عامل پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آن ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شناسایی برخی از قارچ های عامل پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آن ها :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت و فناوری زعفران
تعداد صفحات :۱۲
جهت شناسایی عوامل قارچی پوسیدگی بنه زعفران و کنترل آن ها، از مزارع و محل های نگهداری بنه، واقع در بشرویه از توابع استان خراسان جنوبی، نمونه برداری صورت گرفت. پس از کشت بافت های آلوده، گونه های قارچی Penicillium digitatum،Aspergillus niger و Rhizopus stolonifer جداسازی و شناسایی گردید. جهت کنترل این بیمارگرها از چهار غلظت از سوسپانسیون باکتری Pseudomonas fluorescens CHAO، قارچ Trichoderma harzianum Bi و قارچ کش های اکسی کلرورمس و بنومیل در چهار تکرار استفاده شد. بر اساس میزان قطر پرگنه رشدیافته از بیمارگر و مقایسه با شاهد، میزان اثر کنترلی عوامل کنترل زیستی و ترکیبات شیمیایی اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده نشان داد که بیشترین میزان کنترل در مورد قارچ همستیز، مربوط به غلظت های ۱۰۷×۱ و ۱۰۸×۱ و در مورد باکتری همستیز به ترتیب مربوط به غلظت های ۱۰۹×۱ و ۱۰۱۰×۱ بوده است. در مورد ترکیبات شیمیایی به کار رفته بیشترین میزان اثر کنترلی در مورد بنومیل و اکسی کلرورمس به ترتیب در غلظت های ۱۰-۳×۳ و ۱۰-۳×۴ به دست آمد. در مقایسه کلی تیمارها، قارچ T. harzianum بیشترین اثر را در کاهش رشد پرگنه قارچ های بیمارگر داشت.
کلید واژه: کنترل زیستی، قارچ های همستیز، زعفران، خراسان جنوبی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.