ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۱۴
شناساگرهای زمان-دما (TTI) به عنوان ابزاری برای کنترل ایمنی موادغذایی تازه بسته بندی شده در محیط های کم اکسیژن استفاده می شوند. معادلات TTIهای با کینتیک درجه صفر قبلا براساس مدل اسکینر-لارکین بررسی و شبیه سازی شده است. بر این اساس، برای آنکه TTI قبل از تولید توکسین منقضی گردد، باید منحنی آرنیوس TTI (در دستگاه مختصات lnk برحسب ۱/T) در همه دماها بالاتر از منحنی اسکینر-لارکین- آرنیوس درجه صفر (SLA0) قرار گیرد. اما با توجه به اینکه اکثر TTIها (همانند دیگر فرآیندهای طبیعی) دارای رفتار درجه یک می باشند، مدل SLA0 نمی تواند توصیف دقیقی از عملکرد آنها ارائه دهد. هدف این تحقیق توسعه مدلی به منظور تعیین کارایی همه انواع TTIها برای مواد غذایی مستعد رشد کلستریدیوم بوتولینوم، بخصوص غذاهای دریایی بسته بندی شده با اکسیژن کاهش یافته می باشد. در این مقاله، با معرفی دسته منحنی های اسکینر-لارکین-آرنیوس درجه یک (SLA1)، مدل اسکینر-لارکین برای TTIهای با کینتیک درجه یک توسعه داده شده و با مدل درجه صفر مقایسه گردیده است. در ادامه، نشان می دهیم که دسته منحنی های SLA1 شامل منحنی SLA0 نیز بوده و قادر به توصیف رفتار TTIهای درجه صفر و یک به صورت همزمان می باشد. بررسی عملکرد TTIهای با رفتار درجه صفر و درجه یک و مقایسه آنها بیانگر این حقیقت است که مدل SLA0 قادر به توصیف رفتار TTIهای درجه یک نبوده و نتایج حاصل از آن در مواقعی سختگیرانه و گاهی خوش بینانه می باشد. مدل پیشنهادی امکان استفاده از همه انواع برچسب های TTI را برای بسته بندی غذاهای دریایی فرآهم می آورد.
کلید واژه: شناساگرهای زمان-دما، غذاهای دریایی، بسته بندی با اکسیژن کاهش یافته، بوتولیسم
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.