بررسی برهم کنش ضداکسایشی ترکیب عصاره های چای سبز و بلوط


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برهم کنش ضداکسایشی ترکیب عصاره های چای سبز و بلوط دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برهم کنش ضداکسایشی ترکیب عصاره های چای سبز و بلوط  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برهم کنش ضداکسایشی ترکیب عصاره های چای سبز و بلوط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برهم کنش ضداکسایشی ترکیب عصاره های چای سبز و بلوط :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

هدف از مطالعه حاضر مقایسه ویژگی های ضداکسایشی و بررسی امکان وجود اثرات هم افزایی یا هم ستیزی بین عصاره های چای سبز و بلوط بود. عصاره چای سبز در دو آزمون مهار رادیکال آزاد DPPH و ظرفیت ضداکسایشی کل در تمامی غلظت ها و در آزمون قدرت احیاء کنندگی در دو غلظت به شکل معنی داری (p<0.05) عملکرد بهتری از BHT نشان داد و در تمامی آزمون ها برتر از بلوط بود. اما عصاره بلوط تنها در آزمون مهار رادیکال آزاد DPPH بهتر از BHT عمل نمود. از بین حالات مختلف ترکیب این دو عصاره، در آزمون مهار رادیکال آزاد DPPH در سه حالت، ظرفیت ضداکسایشی کل در ۴ حالت و در تمامی حالات آزمون قدرت احیاء کنندگی اثر هم افزایی مشاهده شد. در آزمون روغن، عصاره ترکیبی منتخب اثر هم ستیزی نشان داد، گرچه این عصاره ترکیبی با وجود بروز اثر هم ستیزی عملکرد بهتری نسبت به BHT نشان دادند. نهایتا این عصاره های طبیعی را می توان به عنوان جایگزین مناسب برای BHT معرفی نمود.

کلید واژه: چای سبز، بلوط، هم افزایی، هم ستیزی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.