تاثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در PHهای مختلف


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در PHهای مختلف دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در PHهای مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در PHهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر فاز رشد، نوع اسید و محیط بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی (Morganella morganii) در PHهای مختلف :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۰

توانایی باکتری ها در تحمل pHهای پایین از جمله خصوصیات مهمی است که به زنده مانی باکتری در محیط های مختلف کمک می نماید. در مطالعه منابع مختلف اطلاعات زیادی در مورد مقاومت اسیدی باکتری های مختلف دیده می شود اما راجع به مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی که مهمترین باکتری تولید کننده هیستامین در ماهی و مواد غذایی دریایی می باشد، اطلاعات اندکی در دسترس است. بنابراین در مطالعه حاضر تاثیر فاز رشد، نوع محیط و اسید بر مقاومت اسیدی مرگانلا مرگانی در pHهای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت. بدین منظور سلولهای فاز لگاریتمی و سکون باکتری در محیط های TSB و PBS با pHهای پایین (۳، ۴ و ۵) ایجاد شده به وسیله اسیدهای کلریدریک، استیک، لاکتیک، سیتریک و تارتاریک به مدت یک ساعت قرار گرفت. درصد زنده مانی با تقسیم تعداد سلول های زنده باقیمانده بر تعداد اولیه باکتری ها بدست آمد. نتایج این تحقیق به طور کلی مقاومت اسیدی بالایی را در این باکتری نشان داد. در مورد همه اسیدهای مورد استفاده با کاهش Ph تعداد سلول های زنده باقیمانده کاهش یافت. سلولهای فاز سکون مرگانلا مرگانی مقاومت اسیدی بیشتری را در مقایسه با سلول های فاز لگاریتمی نشان دادند و تفاوت معنی داری (p<0.05) در مقاومت اسیدی این باکتری در محیط های TSB و PBS در pHهای مختلف مشاهده نگردید. علاوه بر این اسید استیک و اسید لاکتیک اثر ضد میکروبی بیشتری را نسبت به سایر اسیدهای مورد استفاده بر سلول های فاز سکون و لگاریتمی مرگانلا مرگانی نشان دادند.

کلید واژه: مرگانلا مرگانی، مقاومت اسیدی، اسیدهای آلی، اسید استیک، اسید لاکتیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.