شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

در تحقیق حاضر از پوست خشک سه رقم انار ایرانی توسط چهار حلال آلی و به روش سوکسله عصاره گیری شد. از عصاره ها پنج آنتوسیانین، توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا جفت شده با آشکارساز مرئی-فرابنفش، از طریق مقایسه زمان بازداری استانداردهای متناظرشان و به روش تزریق استاندارد خارجی، شناسایی و اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد در میان حلال ها اتانول و در بین ارقام انار، پوست سیاه اردستان با سطح اطمینان بالاتر از %۹۵ بیشترین میانگین راندمان استخراج را داشته اند. نتایج آزمایشات کروماتوگرافی بیانگر این است که پوست انار، آنتوسیانین های منو گلوکوزید بیشتری نسبت به آنتوسیانین های دی گلوکوزید دارد و بیشترین میزان آنتوسیانین ها به ویژه آنتوسیانین های منوگلوکوزید شامل دلفینیدین ۳ گلوکوزید (۲۰۸ mg/kg)، سیانیدین ۳ گلوکوزید (۲۲۹ mg/kg) و پلارگونیدین ۳ گلوکوزید (۱۰۵ mg/kg) در عصاره اتانولی پوست خشک رقم پوست سیاه اردستان شناسایی شدند.

کلید واژه: کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا، آنتوسیانین های دی گلوکوزید، استون، سوکسله

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.