مقایسه استقامت قلبی- عروقی در کودکان دچار اختلال کاستی توجه/ بیش فعالی با و بدون اختلال هماهنگی حرکتی و کودکان سالم


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه استقامت قلبی- عروقی در کودکان دچار اختلال کاستی توجه/ بیش فعالی با و بدون اختلال هماهنگی حرکتی و کودکان سالم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه استقامت قلبی- عروقی در کودکان دچار اختلال کاستی توجه/ بیش فعالی با و بدون اختلال هماهنگی حرکتی و کودکان سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه استقامت قلبی- عروقی در کودکان دچار اختلال کاستی توجه/ بیش فعالی با و بدون اختلال هماهنگی حرکتی و کودکان سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه استقامت قلبی- عروقی در کودکان دچار اختلال کاستی توجه/ بیش فعالی با و بدون اختلال هماهنگی حرکتی و کودکان سالم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان

تعداد صفحات :۹

مقدمه: اختلال نقص توجه/ بیش فعالی الگوی پایدار بی توجهی یا بیش فعالی و رفتارهای تکانشی است. یکی از اختلال های همراه آن، اختلال هماهنگی حرکتی است.هدف: مقایسه آمادگی قلبی- عروقی در کودکان دچار اختلال نقص توجه/ بیش فعالی با و بدون اختلال هماهنگی حرکتی با کودکان سالم.مواد و روش ها: روش مطالعه از نوع توصیفی مقایسه ای بود. آزمودنی ها ۴۵ کودک پسر در محدوده سنی ۹-۷ سالگی بودند که ۳۰ نفر از آنها به مراکز دولتی و خصوصی سرپایی روانپزشکی کودک و نوجوان مراجعه کرده و به صورت غیر تصادفی هدف دار انتخاب شده بودند.۱۵ کودک سالم، به صورت تصادفی از مدرسه های شهر رشت بودند. جهت تشخیص Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) و Developmental motor coordination Disorder (DCD) مصاحبه بالینی بر اساس ملاک های (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorder) DSM-IV توسط فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان انجام شد. برای اندازه گیری آمادگی قلبی- عروقی از آزمون ۶ دقیقه پیاده روی استفاده شد. داده ها توسط نرم افزار SPSS- 16.0 تحلیل شد. برای تعیین معنی دار بودن تفاوت متغیرها از نظر آماری در سه گروه از آزمون ANOVA و برای نشان دادن تفاوت گروه ها از آزمون تعقیبی دانکن استفاده شد. از نظر آماری میزان P کمتر از ۰.۰۵ معنی دار تلقی شد.نتایج: مقایسه آماری استقامت قلبی- عروقی بین سه گروه کودکان دچار ADHD با و بدون DCD و کودکان سالم نشان داد که کودکان ADHD با و بدون DCD استقامت قلبی- عروقی پایین تری نسبت به کودکان سالم دارند (P=0.0001). استقامت قلبی- عروقی در کودکان ADHD+DCD به طور معنی دار از کودکان ADHD کمتر بود (P<0.05).نتیجه گیری: کودکان دچار ADHD با و بدون DCD استقامت قلبی- عروقی پایین تری نسبت به کودکان سالم دارند. همراهی DCD با ADHD باعث ضعف بیشتر در آمادگی جسمی کودکان ADHD می شود.

کلید واژه: اختلالات در مهارت های حرکتی، اختلال بیش فعالی ناشی از کمبود توجه، بیماری های قلب و عروق

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.