امکان سنجی استفاده تلفیقی از زه آب جهت آبیاری نیشکر در استان خوزستان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 امکان سنجی استفاده تلفیقی از زه آب جهت آبیاری نیشکر در استان خوزستان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد امکان سنجی استفاده تلفیقی از زه آب جهت آبیاری نیشکر در استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی امکان سنجی استفاده تلفیقی از زه آب جهت آبیاری نیشکر در استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن امکان سنجی استفاده تلفیقی از زه آب جهت آبیاری نیشکر در استان خوزستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۷

با هدف امکان سنجی استفاده تلفیقی از زه آب به منظور آبیاری نیشکر در استان خوزستان با توجه به سطح زیر کشت این محصول تحقیق حاضر انجام گردید. به این منظور در سال ۸۷-۱۳۸۶ در مرکز تحقیقات شرکت کشت و صنعت نیشکر عملکرد سه واریته نیشکر (CP48-103، CP57-614 و IRC99-01) نسبت به سطوح مختلف شوری آب بررسی شد. در تحقیق حاضر چهار سطح شوری آب آبیاری (آب معمول منطقه، آب با هدایت الکتریکی های ۳، ۴.۵ و ۶ دسی زیمنس بر متر) به عنوان تیمارهای اصلی و سه واریته (CP48-103، CP57-614 و IRC99-01) به عنوان تیمارهای فرعی در چهار تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی مورد مطالعه قرار گرفت. پس از کشت نیشکر در شهریور (۱۳۸۶) تا اسفند (۱۳۸۶) مراحل داشت مانند شرکت های کشت و صنعت نیشکر انجام شد. به عبارت دیگر مراحل رشد ابتدایی و توسعه بدون تنش سپری گردید. از فروردین (۱۳۸۷) تا پایان مهر ماه (۱۳۸۷) تیمارهای شوری آب آبیاری اعمال گردید. پس از برداشت شاخص های عملکرد از قبیل محصول تولیدی، میزان نی تولیدی و ارتفاع نی اندازه گیری و شربت نیشکر مورد آنالیز کیفی قرار گرفت. نتایج نشان دادند که با افزایش هدایت الکتریکی آب آبیاری میزان عملکرد محصول، عملکرد نی، ارتفاع، درصد پل، بریکس، درصد خلوص، درصد شکر زرد و میزان ساکاروز کاهش می یابد. هم چنین مشخص شد که واریتهIRC99-01 به ازا سطوح مختلف شوری کاربردی بیشترین میزان محصول تولیدی را داشته و پس از آن به ترتیب واریته های CP57-614 و CP48-103 قرار دارند. واکنش واریته های مورد مطالعه به نسبت کیفیت شربت و هدایت الکتریکی شربت نیز مشابه بوده به عبارت دیگر با افزایش هدایت الکتریکی آب آبیاری این دو عامل نیز افزایش یافته اند. هم چنین مقدار یون های کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم و کلر شربت سه واریته مورد مطالعه با افزایش شوری آب آبیاری واکنش های مختلف نشان داده اند که می توان آن را به فیزیولوژی گیاهی مرتبط دانست.

کلید واژه: بریکس، پل، عملکرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.