مقاله کوتاه: معرفی رقم جدید برنج «پژوهش» به روش کلاسیک با صفات فیزیکوشیمیایی مطلوب


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله کوتاه: معرفی رقم جدید برنج «پژوهش» به روش کلاسیک با صفات فیزیکوشیمیایی مطلوب دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کوتاه: معرفی رقم جدید برنج «پژوهش» به روش کلاسیک با صفات فیزیکوشیمیایی مطلوب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کوتاه: معرفی رقم جدید برنج «پژوهش» به روش کلاسیک با صفات فیزیکوشیمیایی مطلوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کوتاه: معرفی رقم جدید برنج «پژوهش» به روش کلاسیک با صفات فیزیکوشیمیایی مطلوب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۸

برنج دومین محصول استراتژیک در ایران بوده و کیفیت پخت و خوراک آن برای مصرف کنندگان ایرانی اهمیت بسزائی دارد. برای بهبود عملکرد و کیفیت برنج، ابتدا تلاقی های مختلف بین ارقام آمل ۳ و سپیدرود با دمسیاه مشهد و سنگ جو انجام، پس از آن، تلاقی برگشتی F1 با والد دوره ای (ارقام کیفی) صورت گرفت. پس از دو نسل تلاقی برگشتی و تهیه BC2، عمل خود تلقیحی آغاز و اداره نسل های درحال تفکیک تلاقی ها، بر اساس روش شجره ای ادامه یافت. سرانجام پس از پنج نسل خودگشنی (BC2F5) لاین اصلاحی با عملکرد بالا و کیفیت مطلوب به دست آمد. لاین های مورد نظر به همراه سه رقم شاهد (ندا، سپیدرود و سنگ طارم) در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار مورد ارزیابی مقایسه عملکرد و آزمون کیفی قرار گرفتند. نتایج بدست آمده نشان داد که لاین مورد نظر با ۱۱۹ سانتی متر ارتفاع، ۱۲۳ روز تا رسیدن کامل از نظر زودرسی نسبت به شاهد سنگ طارم برتری داشته و به لحاظ عملکرد نیز (۶.۶۵ تن در هکتار) در مقایسه با شاهد سنگ طارم (۳۶۵۰ کیلوگرم در هکتار) دارای برتری نسبتا خوبی بوده است همچنین با توجه به قرار گرفتن این لاین در گروه سنگ طارم از نظر کیفیت نیز با آن قابل رقابت می باشد.

کلید واژه: برنج، معرفی رقم، عملکرد، کیفیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.