تاثیر سطوح مختلف متیونین و پروتئین جیره بر تولید و خصوصیات تخم مرغ مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر سطوح مختلف متیونین و پروتئین جیره بر تولید و خصوصیات تخم مرغ مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر سطوح مختلف متیونین و پروتئین جیره بر تولید و خصوصیات تخم مرغ مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف متیونین و پروتئین جیره بر تولید و خصوصیات تخم مرغ مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف متیونین و پروتئین جیره بر تولید و خصوصیات تخم مرغ مرغ های تخم گذار در اواخر دوره تخم گذاری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های تولیدات دامی
تعداد صفحات :۱۷
این آزمایش جهت بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین (۱۳ و ۱۵ درصد) و متیونین (۰.۲۵، ۰.۳۰ و ۰.۳۵ درصد) بر عملکرد و شاخص های کیفی تخم مرغ در اواخر دوره تخم گذاری در مرغان تخم گذار انجام شد. تعداد ۹۶ قطعه مرغ تخم گذار لگهورن سویه W-36با سن ۸۰ هفته در یک آزمایش فاکتوریل ۳×۲ در قالب طرح کاملا تصادفی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش سطح متیونین بطور معنی داری درصد تولید و وزن تخم مرغ افزایش یافت (p<0.05). سطوح مختلف پروتئین تاثیر معنی داری بر درصد تولید و وزن تخم مرغ نداشت. اثر تیمار بر درصد تولید و وزن تخم مرغ معنی دار بود (p<0.05)، به طوری که پرندگان تغذیه شده با جیره حاوی ۱۵ درصد پروتئین و ۰.۳۵ درصد متیونین بیشترین درصد تولید و وزن تخم مرغ را داشتند. تیمارهای آزمایشی بر پارامترهای دیگر (درصد تخم مرغ شکسته و لمبه، شاخص های زرده و سفیده، سطح تخم مرغ، نسبت وزن به سطح تخم مرغ، رنگ زرده، واحد هاو، محتوی تخم مرغ و شاخص شکل تخم مرغ) اثر معنی دار نداشتند. می توان نتیجه گرفت که بهترین سطوح پروتئین و متیونین برای تولید تخم مرغ در اواخر دوره تخم گذاری در مرغان تخم گذار به ترتیب ۱۵ و ۰.۳۵ درصد می باشد.
کلید واژه: پروتئین، متیونین، تولید، کیفیت تخم مرغ
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.