بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی نانو چندسازه های حاصل از آرد پوست پسته، نشاسته ذرت و نانورس


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی نانو چندسازه های حاصل از آرد پوست پسته، نشاسته ذرت و نانورس دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی نانو چندسازه های حاصل از آرد پوست پسته، نشاسته ذرت و نانورس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی نانو چندسازه های حاصل از آرد پوست پسته، نشاسته ذرت و نانورس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی نانو چندسازه های حاصل از آرد پوست پسته، نشاسته ذرت و نانورس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات علوم چوب و کاغذ ایران

تعداد صفحات :۱۸

در این پژوهش، اثر مقدار آرد پوسته سلولزی پسته و مقدار نانو ذرات رس بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی چندسازه های چوب پلاستیک مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور، آرد پوسته سلولزی پسته در سه سطح ۳۰، ۴۰ و ۵۰ درصد، و نانورس ۱۵A کلویزیت در سه سطح صفر، ۳ و ۵ درصد با پلیمر نشاسته ذرت پس از اختلاط خشک، توسط دستگاه اکسترودر کولین (Collin) با چهار محفظه دمایی با دماهای به ترتیب ۱۸۰، ۱۷۰، ۱۶۰، ۱۶۰oC و با دور ماردون۶۰ RPM اکسترود شدند. سپس نمونه های آزمونی استاندارد با استفاده از روش قالب گیری تزریقی ساخته شدند. خواص مکانیکی شامل مقاومت کششی و خمشی، مدول کششی و خمشی و مقاومت به ضربه فاقدار و خواص فیزیکی شامل جذب آب و واکشیدگی ضخامت اندازه گیری شد. نتایج نشان داد با افزایش مقدار آرد پوسته سلولزی پسته از ۳۰ به ۵۰ درصد، مقاومت کششی و خمشی، مدول خمشی و جذب آب چندسازه افزایش یافت، اما مدول کششی، مقاومت به ضربه و واکشیدگی ضخامت با افزایش مقدار آرد پوسته سلولزی پسته کاهش می یابد. با افزایش مقدار نانورس از صفر به ۵ درصد، مدول کششی به طور منظم افزایش می یابد. اما مقاومت خمشی و کششی، مدول خمشی، مقاومت به ضربه چندسازه های ساخته شده با افزودن نانورس تا ۳ درصد افزایش و بعد با افزودن نانورس تا ۵ درصد کاهش می یابد. جذب آب و واکشیدگی ضخامت چندسازه های ساخته شده با افزودن نانورس کاهش می یابد.

کلید واژه: خواص مکانیکی، خواص فیزیکی، آرد پوسته پسته، نانورس، نشاسته ذرت، نانو چندسازه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.