بررسی اثر دوره های گرسنگی و رشد جبرانی بر کیفیت لاشه بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر دوره های گرسنگی و رشد جبرانی بر کیفیت لاشه بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر دوره های گرسنگی و رشد جبرانی بر کیفیت لاشه بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر دوره های گرسنگی و رشد جبرانی بر کیفیت لاشه بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر دوره های گرسنگی و رشد جبرانی بر کیفیت لاشه بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: معمولا گونه های مختلف ماهیان درطول زندگی با پدیده گرسنگی به طور طبیعی مواجه می شوند، چنین حالتی معمولا درفصل زمستان، هنگام مهاجرت های طولانی به منظور تخم ریزی و یا زمانی که غذا در محیط زندگی، به دلایل مختلفی کاهش پیدا می کند اتفاق می افتد و باعث کاهش شدید ذخایر انرژی بدن ماهی می شود.روش کار: این آزمایش در ۵ تیمار و ۳ تکرار شامل: تیمار شاهد: پنج هفته غذادهی کامل در طول دوره، تیمار ۱: یک هفته گرسنگی کامل و یک هفته غذادهی کامل، تیمار ۲: دو هفته گرسنگی کامل و یک هفته غذادهی کامل، تیمار ۳: سه هفته گرسنگی کامل و یک هفته غذادهی کامل، تیمار ۴: چهار هفته گرسنگی کامل و یک هفته غذادهی کامل، انجام پذیرفت. میزان اکسیژن محلول برابر ۵.۵-۶، دما برابر ۲۸-۲۴ درجه سانتی گراد و PH در طول دوره آزمایش برابر ۷.۵-۸ اندازه گیری گردید .بچه ماهیان کپور در طول دوره آزمایش و در تیمار شاهد و در زمان غذادهی تیمارهای دیگر با غذای تجاری (شامل: رطوبت %۸.۷، خاکستر %۱۱.۲، پروتئین ۳۲% و چربی %۱۰.۵) تغذیه شدند.یافته ها: با توجه به نتایج به دست آمده از آنالیز لاشه بچه ماهیان کپور مشخص گردید در میزان درصد پروتئین، چربی، فیبر و خاکستر لاشه اختلاف معنی داری وجود دارد (p<0.05). به طوری که با افزایش طول دوره گرسنگی میزان چربی، پروتئین و فیبر کاهش و میزان خاکستر لاشه افزایش یافت. نتایج بررسی نشان داد که افزایش دوره گرسنگی باعث کاهش کیفیت لاشه و درصد بازماندگی بچه ماهیان کپور می گردد.

کلید واژه: گرسنگی، رشد جبرانی، لاشه، بچه ماهی کپور

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.