شبیه سازی و مدل سازی سه بعدی فرایند حرارت دهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شبیه سازی و مدل سازی سه بعدی فرایند حرارت دهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شبیه سازی و مدل سازی سه بعدی فرایند حرارت دهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شبیه سازی و مدل سازی سه بعدی فرایند حرارت دهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شبیه سازی و مدل سازی سه بعدی فرایند حرارت دهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۹

اساس فرایند حرارت دهی اهمیک (Ohmic Heating) عبور جریان الکتریکی متناوب از محلول های چندفازی و درپی آن تولید حرارت به دلیل مقاومت ذرات محلول در برابر عبور جریان الکتریکی است. در این تحقیق به منظور بررسی اثر فاکتورهای بحرانی موثر بر این فرایند، انتقال هم زمان حرارت و الکتریسیته در یک سیستم غذایی دوفازی جامد ـ مایع مدل سازی شد. در این مد ل سازی از یک شبیه سازی سه بعدی برای بررسی اثر توزیع ذرات (غلظت)، نفوذ نمک، و هدایت الکتریکی استفاده گردید. نتایج نشان داد هم خوانی تقریبی خوبی بین نتایج حاصل از مدل شبیه سازی شده و نتایج آزمایشگاهی وجود دارد و با افزایش غلظت، نمک، و هدایت الکتریکی، نرخ حرارت دهی افزایش می یابد. درمجموع می توان نتیجه گرفت در فرایند حرارتدهی اهمیک نفوذ حرارت و الکتریسیته در سرتاسر محصول سریعتر از روشهای مرسوم حرارت دهی است و در هر دو فاز مایع و جامد به طور یکسان و تقریبا با سرعت برابر صورت میگیرد.

کلید واژه: حرارت دهی اهمیک، فاز جامد، مایع، مدل سازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.