بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس های دو گونه مختلف از Origanum


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس های دو گونه مختلف از Origanum دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس های دو گونه مختلف از Origanum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس های دو گونه مختلف از Origanum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس های دو گونه مختلف از Origanum :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کاربرد شیمی در محیط زیست

تعداد صفحات :۹

مرزنجوش از گیاهان رایجی است که در نقاط مختلف دنیا به عنوان ادویه استفاده می شود. مرزنجوش جنسی از خانواده نعناع و دارای گونه های متعددی است. دو گونه کلی مرزنجوش منسوب به گونه اروپایی و مدیترانه ای خواص درمانی دارند. از این گیاه از قرن ها قبل به عنوان دارو برای درمان بیماری های گوارشی، سرما خوردگی، آلرژی های تنفسی، دیابت، التیام زخم ها و مهم تر از همه به عنوان آرام بخش استفاده شده است. گیاه دارای خواص آنتی اکسیدان و آنتی باکتریال قوی بر ضد پاتوژن های انسانی است. Origanum Vulgare L. و Origanum Majorana L جزء مهم ترین گونه های مرزن جوش متعلق به خانواده نعناعیان می باشند. گونه های ذکر شده از مناطق حفاظت شده ارسباران- کوه های آینالو جمع آوری شدند. اسانس این دو گیاه به روش تقطیر با آب داغ با استفاده از دستگاه کلونجر به دست آمده، توسط سدیم سولفات بی آب رطوبت زدایی و با GC/MS مورد تجزیه و شناسایی قرار گرفتند.

کلید واژه: مرزنجوش، اسانس، جنس نعناع، طیف سنجی جرمی، فیتوکمیکالز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.