خالص سازی غشای ارغوانی از باکتری هالوباکتریم سالیناروم و بررسی خواص جذب اسپکتروسکپی و امواج میکروویو توسط آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
خالص سازی غشای ارغوانی از باکتری هالوباکتریم سالیناروم و بررسی خواص جذب اسپکتروسکپی و امواج میکروویو توسط آن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد خالص سازی غشای ارغوانی از باکتری هالوباکتریم سالیناروم و بررسی خواص جذب اسپکتروسکپی و امواج میکروویو توسط آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خالص سازی غشای ارغوانی از باکتری هالوباکتریم سالیناروم و بررسی خواص جذب اسپکتروسکپی و امواج میکروویو توسط آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن خالص سازی غشای ارغوانی از باکتری هالوباکتریم سالیناروم و بررسی خواص جذب اسپکتروسکپی و امواج میکروویو توسط آن :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)
تعداد صفحات :۱۳
باکتری های نمک دوست قادر به رشد در محیط فاقد نمک نبوده و دارای بهینه رشد در محیط هایی با میزان شوری نسبتا بالا هستند. آرکئای فوق العاده نمک دوست، شیمیوارگانوتروف هستند و بیشتر گونه ها هوازی اجباری هستند. باکتریورودوپسین یک پیگمان انتقال دهنده انرژی با استفاده از نور در غشای ارغوانی است، که تنها در نمک دوست ها یافت می شود. باکتری هالوباکتریم سالیناروم که در تحقیق قبلی از دریاچه نمک قم جداسازی شده بود، برای جداسازی و خالص سازی غشای ارغوانی به کار رفت. غشای ارغوانی (PM) باکتری هالوباکتریم سالیناروم با استفاده از روش کشت باکتری و سپس دیالیز و سانتریفوژ با دور لال جداسازی شد. مطالعات جذب نوری در ۵۶۰ nm و بررسی نسبت جذب ۲۸۰.۵۶۰ nm برای اثبات خلوص غشای ارغوانی استفاده شد. فعالیت تغییر pH غشای ارغوانی با محلول نمکی حاوی MgCl2 و KCl سنجیده شد. به کمک دستگاه اشعه دهی امواج میکروویو میزان جذب امواج میکروویو توسط غشای ارغوانی اندازه گیری شد. نتایج حاصل از جداسازی غشای ارغوانی نشان داد که نسبت جذب ۲۸۰.۵۶۰ در این طیف برابر ۳.۳ بود که دلالت بر خلوص غشای ارغوانی جداسازی شده دارد. میزان ۳۵ میلی گرم غشای ارغوانی از ۴ لیتر محیط کشت حاصل گردید. غشای خالص شده فعال بود به طوری که به ازای هر ۶ ساعت میزان ۰.۱۵ واحد کاهش pH در سوسپانسیون دیده می شد. این غشای ارغوانی میزان ۶۰ درصد از امواج میکروویو را جذب می کرد. در مجموع می توان چنین نتیجه گیری کرد که تنوع گسترده ای در آرکئای فوق العاده نمک دوست در اکوسیستم های ایران وجود دارد و می توان از باکتریورودوپسین حاصله در اهداف نانوتکنولوژی استفاده کرد.
کلید واژه: نمک دوست، غشای ارغوانی، دیالیز، امواج میکرووی و باکتریورودوپسین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.