استفاده از دو آزمون ناپارامتریک برای تشخیص روند در یک سری زمانی دارای حافظه (مطالعه موردی: درجه حرارت سالانه مشهد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از دو آزمون ناپارامتریک برای تشخیص روند در یک سری زمانی دارای حافظه (مطالعه موردی: درجه حرارت سالانه مشهد) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از دو آزمون ناپارامتریک برای تشخیص روند در یک سری زمانی دارای حافظه (مطالعه موردی: درجه حرارت سالانه مشهد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از دو آزمون ناپارامتریک برای تشخیص روند در یک سری زمانی دارای حافظه (مطالعه موردی: درجه حرارت سالانه مشهد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از دو آزمون ناپارامتریک برای تشخیص روند در یک سری زمانی دارای حافظه (مطالعه موردی: درجه حرارت سالانه مشهد) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات منابع آب ایران

تعداد صفحات :۱۳

بررسی روند زمانی در یک سری زمانی یکی از ویژگی های مهم آن به شمار می آید. با این حال تمامی آزمون های متداول تعیین روند (مثلا کندال و من-کندال) بر اساس فرض ایستا بودن سری زمانی و حافظه دار نبودن آن بنا شده است. هر دو آزمون کندال و من-کندال در حالت کلاسیک نشان دادند که سری زمانی درجه حرارت سالانه مشهد (به طول ۱۲۷ سال از ۱۸۸۵ تا ۲۰۱۱) دارای روند افزایشی معنی دار (-p مقدار کوچک تر از ۰.۰۰۱) است در حالی که با توجه به مفهوم حافظه بلند مدت در داده ها (فرآیند اغتشاش نرمال جزیی؛ FGN با نمایه هرست برابر با ۰.۹۲)، انحراف معیار آماره های آزمون افزون بر ۶ برابر بیش تر شد و در نتیجه هیچ کدام از این دو آزمون معنی داری روند افزایشی را در سطوح معنی داری متداول ۰.۰۱ و ۰.۰۵ تایید ننمودند. روابط رگرسیونی برای تصحیح انحراف معیار در دو آزمون ناپارامتری روند کندال و من-کندال به عنوان تابعی از نمایه هرست و طول دوره آماری برای اولین مرتبه به دست آمد. نشان داده شد که نتایج در شرایط عدم تکمیل داده ها یکسان باقی می ماند. روش جدید استوکاستیکی بر پایه مفهوم عامل فراوانی چاو پیشنهاد شد و نشان داده شد که نتایج پایدار باقی می ماند.

کلید واژه: آزمون کندال، آزمون من، کندال، شبیه سازی استوکاستیکی، نمایه هرست

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.