مقاله بررسی اثر مواد نگهدارنده (ژله ای کننده) و ساکارز بر میزان کلروفیل و آناتومی گیاهچه های درون شیشه ای گردوی ایرانی در روش فتومیکس تروفیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر مواد نگهدارنده (ژله ای کننده) و ساکارز بر میزان کلروفیل و آناتومی گیاهچه های درون شیشه ای گردوی ایرانی در روش فتومیکس تروفیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر مواد نگهدارنده (ژله ای کننده) و ساکارز بر میزان کلروفیل و آناتومی گیاهچه های درون شیشه ای گردوی ایرانی در روش فتومیکس تروفیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مواد نگهدارنده (ژله ای کننده) و ساکارز بر میزان کلروفیل و آناتومی گیاهچه های درون شیشه ای گردوی ایرانی در روش فتومیکس تروفیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر مواد نگهدارنده (ژله ای کننده) و ساکارز بر میزان کلروفیل و آناتومی گیاهچه های درون شیشه ای گردوی ایرانی در روش فتومیکس تروفیک :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

عدم توانایی فتوسنتز، محتوای کلروفیل پائین، باز بودن روزنه ها، نبود لایه کوتیکول در برگ، پارانشیم غیرطبیعی برگ و همچنین وجود آوندهای غیرطبیعی از جمله این اختلالات فیزیولوژیکی و آناتومیکی گیاهچه های رشد یافته در سیستم کشت بافت مرسوم هستند. برای حل این مشکل سیستم کشت بافت فتواتوتروفیک فتومیکس تروفیک پیشنهاد می شود. در این آزمایش میزان کلروفیل و وضعیت ساقه و روزنه در سیستم کشت فتومیکس تروفیک مورد نظر بود. به این منظور ریزنمونه های یکسانی از رقم گردوی هارتلی در دو نوع ظرف، بدو تهویه و با تهویه ی غیر فعال (ظروف vitrovent) کشت شدند. همچنین در این مطالعه دو سطح ساکارز (۱۵ و g/l 30) به همراه سه نوع ماده نگهدارنده (آگار، ژلرایت و ورمیکولایت) نیز مورد بررسی قرار گرفت. محتوای کلروفیل برگ پس از ۲۴ روز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که تهویه موجب افزایش معنی داری بر میزان کلروفیل شد. ا ستفاده از ورمیکولیت نیز نسبت به سایر مواد نگهدارنده محتوای کلروفیل را افزایش داد. به طور کلی بیشترین کلروفیل b, a و کلروفیل کل در گیاهچه های رشد یافته در ظروف با تهویه حاوی ورمیکولیت و ۱۵ گرم در لیتر ساکارز مشاهده شد. کمترین میزان کلروفیل b,a و کلروفیل کل نیز در گیاهچه های رشد یافته در ظروف بدون تهویه حاوی آگار و ۳۰ گرم در لیتر ساکارز مشاهده شد. روزنه برگ گیاهچه های رشد یافته در شرایط با تهویه طبیعی، بیضوی شکل و تقریباً بسته بودند. در حالی که در گیاهچه های رشد یافته در ظروف بدون تهویه کاملاً باز، دایره های غیر طبیعی بودند. ساقه و همچنین پرز روی ساقه نیز در گیاهان رشد یافته در ظروف با تهویه، بیشتر و بلندتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.