بررسی و مطالعه آزمایشگاهی میزان آب از دست دادگی و عمق نفوذ سیال حفاری در شرایط استاندارد API و مقایسه با بستر ماسه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مطالعه آزمایشگاهی میزان آب از دست دادگی و عمق نفوذ سیال حفاری در شرایط استاندارد API و مقایسه با بستر ماسه ای دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مطالعه آزمایشگاهی میزان آب از دست دادگی و عمق نفوذ سیال حفاری در شرایط استاندارد API و مقایسه با بستر ماسه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مطالعه آزمایشگاهی میزان آب از دست دادگی و عمق نفوذ سیال حفاری در شرایط استاندارد API و مقایسه با بستر ماسه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مطالعه آزمایشگاهی میزان آب از دست دادگی و عمق نفوذ سیال حفاری در شرایط استاندارد API و مقایسه با بستر ماسه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش نفت

تعداد صفحات :۹

در حال حاضر برای اندازه گیری افت صافی سیال حفاری از آزمایش استاندارد API می شود. در این آزمایش یک کاغذ صافی با قطر دهانه ۲.۷ میکرون نقش سازند تراوا را ایفا می کند که با شرایط چاه تفاوت زیادی داشته و در بسیاری موارد نتایج آزمایش کاملا مغایر با شرایط واقعی می باشد. آزمایش استاندارد API تنها میزان آب از دست دادگی سیال در حالت استاتیک را نشان می دهد و با استفاده از آن نمی توان عمق نفوذ صافاب سیال به درون سازند را بررسی نمود. در این تحقیق، از یک بستر ماسه ای با دانه بندی بین مش ۲۰ و ۴۰ یا ۰.۲۹-۰.۵۱ mm که تحت نیروی ۱ kgf فشرده شده است، به عنوان جایگزین کاغذ صافی جهت اندازه گیری افت صافاب سیال حفاری در شرایط واقعی سازند و مشخص کردن عمق نفوذ استفاده گردید و تفاوت قابل ملاحظه ای بین افت صافاب و عمق نفوذ آن در حضور بستر ماسه ای در مقایسه با کاغذ صافی مشاهده شد. بنابراین، می توان گفت اندازه گیری صافاب گل به وسیله کاغذ صافی مشخص کننده شرایط سازند نبوده و باید از روش های واقعی تر هم چون بستر ماسه ای برای بررسی این پدیده استفاده نمود. همچنین کارایی بعضی مواد به عنوان کنترل کننده افت صافی و جلوگیری از صدمات به مخازن با این روش قابل ارزیابی است که در روش آزمایشگاهی API قابل بررسی نبود.

کلید واژه: افت صافی سیال، عمق نفوذ سیال، آسیب سازند، بستر ماسه ای، سیال حفاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.