بررسی اثر ضد میکروبی عصاره الکلی و آبی برگ و گل لاواند حقیقی (L.angustifolia) بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز و بررسی ترکیبات موجود در اسانس آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد میکروبی عصاره الکلی و آبی برگ و گل لاواند حقیقی (L.angustifolia) بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز و بررسی ترکیبات موجود در اسانس آن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد میکروبی عصاره الکلی و آبی برگ و گل لاواند حقیقی (L.angustifolia) بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز و بررسی ترکیبات موجود در اسانس آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد میکروبی عصاره الکلی و آبی برگ و گل لاواند حقیقی (L.angustifolia) بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز و بررسی ترکیبات موجود در اسانس آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد میکروبی عصاره الکلی و آبی برگ و گل لاواند حقیقی (L.angustifolia) بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز و بررسی ترکیبات موجود در اسانس آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز از جمله عوامل عفونت زای بخش فوقانی دستگاه تنفسی هستند. استرپتوکوکوس پیوژنز معمولا به صورت عفونت ثانویه و مخلوط به همراه عفونت با استافیلوکوک ها ظاهر می گردد، از این رو اثر ضدمیکروبی لاواند بر دو باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز با هم مورد بررسی قرار گرفت.روش بررسی: در این پژوهش ترکیبات موجود در اسانس برگ ها و گل های گیاه L.angustifolia (لاواند حقیقی) با دستگاه کروماتوگرافی گازی با طیف سنج جرمی (GC/Ms) مورد آنالیز قرار گرفت و سپس اثرات ضد میکروبی عصاره الکلی و آبی برگ و گل بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز بررسی شد. خاصیت ضدباکتری عصاره ها ابتدا به روش رقت لوله ای در محیط مایع مورد بررسی قرار گرفت و حداقل غلظت مهارکننده (MIC) و حداقل غلظت کشنده (MBC) با استفاده از درصد غلظت های مختلف عصاره ها تعیین شد. سپس دیسک دیفیوژن با غلظت های مهارکننده انجام گرفت.یافته ها: طبق یافته های این مقاله اسانس گل و برگ گیاه لاواند حقیقی از نظر نوع ترکیبات یکسانند ولی از لحاظ درصد ترکیبات تفاوت هایی با هم دارند. مهم ترین ترکیبات موجود در اسانس گل و برگ لاواند به ترتیب عبارت از لینالول (۳۵.۲-۳۶.۸) و سینئول (۲۰.۱-۱۷.۱) و برنئول (۷.۲-۷.۸) بود.MIC عصاره الکلی و آبی برگ و گل لاواند بر استافیلوکوکوس اورئوس ۱۵ میلی گرم و MBC برابر ۲۰ میلی گرم بود. در مورد باکتری استرپتوکوکوس پیوژنز نیز MIC برابر ۲۰ میلی گرم ولی MBC عصاره الکلی و آبی متفاوت بود؛ در واقع MBC برای عصاره الکلی ۲۰ میلی گرم و عصاره آبی ۲۵ میلی گرم بود.نتیجه گیری: نتایج نشان داد که عصاره الکلی برگ لاواند حقیقی دارای اثر ضد میکروبی بر روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و استرپتوکوکوس پیوژنز می باشد و می تواند به عنوان فرآورده آنتی باکتریال در درمان عفونت های ناشی از این دو میکروارگانیزم مطرح گردد.

کلید واژه: لاواند حقیقی، استافیلوکوکوس اورئوس، استرپتوکوکوس پیوژنز، ضد میکروبی، MIC ،MBC

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.