عنصرسنجی، ساختار و نظم شبکه بلوری دولومیت بر پایه داده های سنگ نگاری XRD و XRF (بررسی موردی دولومیت های سازند شهبازان، جنوب غرب استان کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنصرسنجی، ساختار و نظم شبکه بلوری دولومیت بر پایه داده های سنگ نگاری XRD و XRF (بررسی موردی دولومیت های سازند شهبازان، جنوب غرب استان کرمانشاه) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنصرسنجی، ساختار و نظم شبکه بلوری دولومیت بر پایه داده های سنگ نگاری XRD و XRF (بررسی موردی دولومیت های سازند شهبازان، جنوب غرب استان کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنصرسنجی، ساختار و نظم شبکه بلوری دولومیت بر پایه داده های سنگ نگاری XRD و XRF (بررسی موردی دولومیت های سازند شهبازان، جنوب غرب استان کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنصرسنجی، ساختار و نظم شبکه بلوری دولومیت بر پایه داده های سنگ نگاری XRD و XRF (بررسی موردی دولومیت های سازند شهبازان، جنوب غرب استان کرمانشاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بلورشناسی و کانی شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۶

در این پژوهش دولومیت های سازند شهبازان به سن ائوسن در جنوب غربی کرمانشاه به روش سنگ نگاری XRD و XRF مورد بررسی قرار گرفته اند. پس از بررسی های صحرایی دو برش سطحی انتخاب و تعداد ۹۸ نمونه جمع آوری شدند. بر اساس بررسی های سنگ نگاری چهار نوع دولومیت در منطقه مورد بررسی شناسایی شدند. با استفاده از نتایج XRD، و عنصرسنجی، درجه نظم بلوری و درصد دولومیت در نمونه ها تعیین شد. نتایج نشان دهنده تشکیل دولومیکریت ها و دولومیکروسپاریت ها در مرحله اولیه درونزادی (دریایی) در پهنه جزر و مدی است. دولواسپاریت ها طی مراحل درونزادی تاخیری و در اثر تکامل و تبلور مجدد دولومیکریت ها و دولومیکرواسپاریت ها به وجود آمده اند. عنصرسنجی در دولواسپاریت ها (با میانگین ۵۲.۹۸ مول درصدCaCO3 ) نسبت به دولومیکریت ها و دولومیکرواسپاریت ها (با میانگین ۵۷.۶۹ درصد مولی CaCO3) بالاتر است. درجه نظم بلوری در دولومیکریت ها و دولومیکرواسپاریت ها (با میانگین ۰.۶۸) نسبت به دولواسپاریت ها (با میانگین ۰.۹۵) پایین تر است. میانگین نسبت Mg2+/Ca2+ دولومیت های مورد بررسی در حدود ۰.۷۳ است. چنین استنباط می شود که دولواسپاریت ها با توجه به چگونگی عنصرسنجی بهتر و درجه نظم بلوری بالاتر نسبت به دولومیکریت ها، دولومیکرواسپاریت ها در اثر تبلور دوباره و دگرسانی دیاژنتیکی دولومیکریت ها و دولومیکرواسپاریت ها با افزایش اندازه بلورها و نسبت Mg2+/Ca2+ شاره دولومیتی ساز به وجود آمده اند. از شواهد یاد شده و نیز با توجه به نبود کانی های تبخیری، می توان گفت که دولومیت های مورد بررسی در شرایط آب و هوای مرطوب و از شاره های با نسبت Mg2+/Ca2+ پایین (احتمالا کمتر از یک) شکل گرفته اند.

کلید واژه: عنصرسنجی، درجه نظم بلوری، دولومیت، سازند شهبازان، کرمانشاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.