تاثیر انواع الگوهای اکلوژنی بر میزان فشار وارد بر بافت های حمایت کننده دنچر


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر انواع الگوهای اکلوژنی بر میزان فشار وارد بر بافت های حمایت کننده دنچر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر انواع الگوهای اکلوژنی بر میزان فشار وارد بر بافت های حمایت کننده دنچر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر انواع الگوهای اکلوژنی بر میزان فشار وارد بر بافت های حمایت کننده دنچر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر انواع الگوهای اکلوژنی بر میزان فشار وارد بر بافت های حمایت کننده دنچر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: هدف اصلی از درمان بیماران بی دندان، افزایش رضایت آن ها است. فشار بیش از حد بر بافت حمایت کننده دنچر باعث ناراحتی بیمار می شود. الگوهای اکلوزالی مختلفی در پروتز کامل مورد استفاده قرار می گیرند. در این مطالعه ضمن معرفی اکلوژن باکالی شده، میزان فشار ناشی از این اکلوژن زیر بیس پروتز حین جویدن، با اکلوژن های کاملا بالانس دو طرفه و لینگوالی شده مقایسه شده است.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی- آزمایشگاهی، با استفاده از شبیه سازی شرایط دهانی در آزمایشگاه، سه دست پروتز کامل برای ۵ بیمار ساخته شد که الگوهای اکلوزالی مختلفی داشتند. سپس حین خرد کردن مکعب ها و ورقه های هویج، میزان فشار وارد بر بافت شبیه ساز از جانب بیس در ناحیه باکال شلف توسط استرین گیج اندازه گیری شد. در نهایت میانگین فشارهای وارد بر بافت، توسط آزمون Paired-t در نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ در سطح معنی داری ۰.۰۵ مورد مقایسه قرار گرفت.یافته ها: حین خرد کردن ورقه های هویج با اکلوژن کاملا بالانس دو طرفه، به طور معنی داری فشار بیشتری نسبت به اکلوژن های لینگوالی شده (p value=0.03) و باکالی شده (p value=0.04) وارد شد. این تفاوت برای خرد کردن مکعب های هویج معنی دار نبود (p value=0.24) و (p value=0.45). به علاوه، تفاوت معنی داری بین اکلوژن های لینگوالی شده و باکالی شده در خرد کردن ورقه ها وجود نداشت (p value=0.74).نتیجه گیری: با در نظر داشتن محدودیت های مطالعه، خرد کردن ورقه های هویج هنگام استفاده از اکلوژن های باکالی شده و لینگوالی شده، فشار کمتری بر باکال شلف ها وارد می کند.

کلید واژه: پروتز کامل، اکلوژن دندانی، توزیع فشار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.