ارزیابی کارایی سیستم تهویه مکنده موضعی در کنترل گردوغبار Fe2O3 منتشره در هوای محیطی واحد سرند اکساید صنعت فولاد


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کارایی سیستم تهویه مکنده موضعی در کنترل گردوغبار Fe2O3 منتشره در هوای محیطی واحد سرند اکساید صنعت فولاد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کارایی سیستم تهویه مکنده موضعی در کنترل گردوغبار Fe2O3 منتشره در هوای محیطی واحد سرند اکساید صنعت فولاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کارایی سیستم تهویه مکنده موضعی در کنترل گردوغبار Fe2O3 منتشره در هوای محیطی واحد سرند اکساید صنعت فولاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کارایی سیستم تهویه مکنده موضعی در کنترل گردوغبار Fe2O3 منتشره در هوای محیطی واحد سرند اکساید صنعت فولاد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانش و تندرستی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: تا کنون راهکارهای مختلفی برای کاهش تماس کارگران با آلاینده های شیمیایی و یا کنترل انتشار آنها، ارائه شده است. سیستم تهویه مکنده موضعی متداول ترین نوع کنترل های مهندسی است که بر دیگر روش های کنترلی ترجیح داده می شود. این مطالعه با هدف تعیین کارایی سیستم تهویه مکنده موضعی در کنترل ذرات منتشره در هوای محیطی واحد سرند اکساید در صنعت فولاد انجام شد.مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی، به منظور ارزیابی عملکرد سیستم تهویه موضعی واحد موردنظر به چهار قسمت اصلی: طبقه همکف، طبقه سرندها، طبقه هود ۱ و پلتفرم هودهای ۱۵، ۱۶ و ۱۷ تقسیم گردید. ۳۶ نمونه هوا به روش ۶۰۰NIOSH– (سیکلون) جهت نمونه برداری و اندازه گیری از گرد و غبارهای قابل تنفس و گردوغبار کلی در وضعیت های روشن و خاموش سیستم تهویه جمع آوری گردید.نتایج: نتایج نشان داد که طبقه هود ۱ دارای بیشترین غلظت گرد و غبار کلی به ترتیب با میانگین و دامنه تغییرات ۲۷۱.۳ (۱۱۸.۱-۴۳۴.۴۷)mg/m3 (تقریبا ۲.۱۸ برابر میزان استاندارد) و راندمان کنترل ۹.۳% بوده است. طبقه سرندها کمترین غلظت را به ترتیب با میانگین و دامنه تغییرات) mg/m3 20.77 (8.95-31.51) (تقریبا ۱.۴ برابر میزان استاندارد) و راندمان ۳۵.۲۹% در وضعیت سیستم روشن دارا بود. میانگین غلظت در کل واحد ۱۲۷.۶ (۲۰.۷۷-۲۳۴.۶۳) mg/m3 و راندمان کلی سیستم در حدود ۷.۹۶% بود (TLV-ACGIH:) 10 mg/m3, PEL-OSHA:15 (MG/M3).نتیجه گیری: راندمان سیستم در قسمت های مختلف متفاوت بوده و در کل سیستم تهویه موضعی مورد مطالعه از کارآیی لازم برخوردار نبود که آن را می توان به فقدان برنامه منظم و زمان بندی شده نگهداری و پایش سیستم و همچنین تغییرات نرخ تولید نسبت داد.

کلید واژه: سیستم تهویه مکنده موضعی، صنعت فولاد، ارزیابی کارایی، گردوغبار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.