بررسی اثر سمیت سلولی عصاره های آبی و الکلی برگ های گیاه منتاسپیکاتا(Mentha spicata) بر رده سلول سرطانی K562


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر سمیت سلولی عصاره های آبی و الکلی برگ های گیاه منتاسپیکاتا(Mentha spicata) بر رده سلول سرطانی K562 دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر سمیت سلولی عصاره های آبی و الکلی برگ های گیاه منتاسپیکاتا(Mentha spicata) بر رده سلول سرطانی K562  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سمیت سلولی عصاره های آبی و الکلی برگ های گیاه منتاسپیکاتا(Mentha spicata) بر رده سلول سرطانی K562،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر سمیت سلولی عصاره های آبی و الکلی برگ های گیاه منتاسپیکاتا(Mentha spicata) بر رده سلول سرطانی K562 :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۷

زمینه و هدف: لوسمی میلوئیدی مزمن (CML) یک اختلال کلونال بدخیم سلول های بنیادی خون ساز است که منجر به افزایش سلول های میلوئید، سلول های اریتروئیدی و پلاکت ها در خون محیطی و هیپرپلازی در مغز استخوان می شود. این تحقیق به منظور بررسی اثر سیتوتوکسیکی عصاره های آبی، متانولی و اتانولی برگ های منتاسپیکاتا بر روی لاین سلولیK562 به عنوان مدل لوسمی میلوئید مزمن صورت گرفت.روش بررسی: در این مطالعه تجربی آزمایشگاهی، برگ های منتاسپیکاتا از شهر بویین جمع آوری و با استفاده از روش سوکسله عصاره گیری شد. سلول های K562کشت داده شد و با غلظت های عصاره (۱۲.۵ تا ۱۵۰ میکروگرم بر میلی لیتر) تحت درمان قرار گرفتند. سمیت سلولی عصاره منتاسپیکاتا علیه سلول هایK562 لوسمی با استفاده از روش MTT برآورد شد. جذب با استفاده از دستگاه الایزا در طول موج ۵۴۰ نانومتر اندازه گیری شد.یافته ها: عصاره اتانولی بالاترین اثر سیتوتوکسیک را در (۷۵ IC50=میکروگرم بر میلی لیتر) نشان داد، درحالی که عصاره آبی حداقل اثر سیتوتوکسیک را در (۱۵۰ IC50=میکروگرم بر میلی لیتر) در میان عصاره ها نشان داد. عصاره متانولی اثر سیتوتوکسیک را در ۱۰۰IC50= میکروگرم بر میلی لیتر روی رده سلولی K562 بروز داد. عصاره های آبی و الکلی اثر سیتوتوکسیک را به صورت وابسته به دز در رده سلولی K562 به نمایش گذاشت.نتیجه گیری: با توجه به اثرات سیتوتوکسیک عصاره های آبی و الکلی برگ منتاسپیکاتا بر سلول های K562، گیاه می تواند به عنوان یک پتانسیل بالقوه برای مطالعات بیشتر در درمان CML مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: سیتوتوکسیک، لوسمی، منتاسپیکاتا، سوکسله، K562، CML

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.