اثر هم افزایی عصاره آبی زعفران (Crocus sativus L) و ویتامین D3 بر تمایز استئوژنیک سلول های بنیادی مزانشیمی در مغز استخوان موش صحرایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر هم افزایی عصاره آبی زعفران (Crocus sativus L) و ویتامین D3 بر تمایز استئوژنیک سلول های بنیادی مزانشیمی در مغز استخوان موش صحرایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر هم افزایی عصاره آبی زعفران (Crocus sativus L) و ویتامین D3 بر تمایز استئوژنیک سلول های بنیادی مزانشیمی در مغز استخوان موش صحرایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر هم افزایی عصاره آبی زعفران (Crocus sativus L) و ویتامین D3 بر تمایز استئوژنیک سلول های بنیادی مزانشیمی در مغز استخوان موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر هم افزایی عصاره آبی زعفران (Crocus sativus L) و ویتامین D3 بر تمایز استئوژنیک سلول های بنیادی مزانشیمی در مغز استخوان موش صحرایی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض
تعداد صفحات :۱۰
سابقه و هدف: زعفران دارای اثرات فارماکولوژیک متعددی بوده و ویتامین D3 نیز در تمایز و عملکرد بسیاری از سلول ها دخالت دارد. در مطالعه حاضر اثر هم افزایی عصاره آبی زعفران و ویتامین D3 بر تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی به استئوبلاست بررسی شده است.مواد و روش ها: سلول های بنیادی مغز استخوان موش صحرایی نژاد ویستار استخراج شده و شناسایی به کمک روش ایمونوسیتوشیمی انجام شد. در گروه های تجربی، سلول های بنیادی با غلظت های ۶۰۰، ۷۰۰ و ۸۰۰ میلی گرم در لیتر زعفران و نیز غلظت های فوق الذکر زعفران همراه با غلظت ۵´۱۰-۷ مولار ویتامین D3 جهت القا تمایز استفاده شد. گروه کنترل هیچ گونه تیماری دریافت نکرد. تمایز سلول ها با سنجش فعالیت آنزیم آلکالین فسفاتاز پس از ۱۰ روز و رنگ آمیزی آلیزارین رد در روز ۲۱ پس از تیمار بررسی گردید.نتایج: فعالیت آلکالین فسفاتاز گروه های دریافت کننده ویتامین D3 و زعفران در مقایسه با شاهد افزایش معنی داری داشت. هم چنین، میزان فعالیت این آنزیم در گروه های تیمار توام زعفران و ویتامین D3 نسبت به کاربرد هر یک به تنهایی افزایش داشت. رنگ آمیزی آلیزارین رد، اثرات تمایزی ویتامین D3، زعفران و تیمارهای توام آنها بر سلول های بنیادی به سمت به استئوبلاست را نشان داد و بیشترین اثر تمایزی در گروه تجربی زعفران همراه با ویتامین D3 مشاهده شد.نتیجه گیری: کاربرد توام زعفران و ویتامین D3 دارای اثرات معنی دار در تمایز سلول های بنیادی مزانشیمی مغز استخوان به استئوبلاست ها می باشد.
کلید واژه: استئوبلاست، تمایز، زعفران، سلول بنیادی، ویتامین D3
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.