تاثیر فیلم های کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسید روی بر خواص حسی و آلودگی میکروبی خرمای مضافتی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر فیلم های کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسید روی بر خواص حسی و آلودگی میکروبی خرمای مضافتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر فیلم های کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسید روی بر خواص حسی و آلودگی میکروبی خرمای مضافتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر فیلم های کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسید روی بر خواص حسی و آلودگی میکروبی خرمای مضافتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر فیلم های کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسید روی بر خواص حسی و آلودگی میکروبی خرمای مضافتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: خرما یکی از محصولات بسیار مهم ایران است که نقش مهمی در تغذیه مردم دارد. حدود ۳۵ درصد از میزان کل خرمای تولیدی کشور به دلایل مختلف از جمله بسته بندی نامناسب، غیر علمی و غیر بهداشتی به ضایعات تبدیل می گردد که با توجه به ارزش اقتصادی این محصول، همچنین اهمیت نانوتکنولوژی در افزایش کارایی بسته بندی در نگهداری موادغذایی، اثر فیلم های کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسیدروی بر روی خواص حسی و آلودگی میکروبی خرمای مضافتی بررسی شد.مواد و روش ها: خرمای مضافتی از بازار تهران خریداری گردید و در بسته های پلی اتیلنی خالص (نمونه شاهد،w ) و فیلم های حاوی نانولوله های کربنی و نانو ذرات اکسیدروی (CZ)، در سه سطح (۲، ۱ و ۰.۱ درصد) بسته بندی و در فواصل زمانی ۹۰ روزه مورد آزمون واقع شد. نتایج با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: مشخص شد که بار میکروبی، در صورت استفاده از فیلم های کامپوزیتی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسیدروی، به طور معنی داری کاهش می یابد، در واقع تعداد باکتری های لاکتیکی در نمونه حاوی نانولوله کربنی و نانو ذرات اکسید روی در سطح ۲ درصد ۰.۸۳ سیکل لگاریتمی کاهش نشان داد.نتیجه گیری: نتایج نشان داد، در صورت استفاده از فیلم فوق می توان مدت ماندگاری خرمای مضافتی را بدون اثر نامطلوب بر روی ویژگی های حسی افزایش داد. در این پژوهش، بهترین نتیجه مربوط به فیلم های ترکیبی نانولوله کربنی و نانوذرات اکسیدروی با ۲ درصد اکسیدروی (CZ1) می باشد.

کلید واژه: نانولوله های کربنی، نانوذرات اکسیدروی، بسته بندی، خرمای مضافتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.