مطالعه اثر اسید آمینه آلانین بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) انگشت قد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه اثر اسید آمینه آلانین بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) انگشت قد دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه اثر اسید آمینه آلانین بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) انگشت قد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر اسید آمینه آلانین بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) انگشت قد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه اثر اسید آمینه آلانین بر شاخص های رشد، تغذیه و بازماندگی بچه تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) انگشت قد :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)
تعداد صفحات :۲۰
مطالعه حاضر به منظور بررسی اثرات جیره غذایی حاوی درصدهای مختلف اسیدآمینه آلانین بر عملکرد رشد، تغذیه و درصد بقا بچه تاسماهیان ایرانی (Acipenser persicus) در شرایط یکسان پرورشی در طرح کاملا تصادفی طراحی و انجام شد. ۶۰۰ عدد بچه تاسماهی ایرانی با وزن متوسط ۱.۵±۰.۴ گرم و میانگین طول کل ۶.۱±۱.۹ سانتی متر (میانگین ± انحراف از معیار) به طور تصادفی در ۱۵ حوضچه ۵۰ لیتری (۴۰ عدد در هر حوضچه) مجهز به سیستم هوادهی و دبی آب ۰.۲ لیتر در ثانیه، توزیع شدند. ماهیان به مدت ۴۵ روز با یکی از پنج جیره غذایی (سه تکرار در هر تیمار) تغذیه شدند. تیمارهای شامل جیره غذایی نیمه خالص (بدون افزودن اسیدآمینه آلانین، تیمار شاهد)، جیره های غذایی محتوی سطوح ۱، ۲ و ۳ درصد آلانین و تیمار پنجم جیره به نسبت مساوی ۱:۱ از منابع پروتئین گیاهی و حیوانی موازنه و در نهایت با ۳ درصد اسیدآمینه آلانین فرموله گردید. نتایج حاصل از بررسی آماری این مطالعه بیانگر عدم وجود اختلاف معنی دار آماری در درصد بقای تاسماهیان تغذیه شده با سطوح مختلف آلانین می باشد. حداکثر وزن نهایی (۵.۹±۱.۲ گرم)، درصد افزایش وزن بدن (۱۳۸۰±۲۸۸ درصد) و شاخص رشد ویژه (۵.۴±۰.۴ درصد در روز) در ماهیان تغذیه شده با %۳ آلانین ملاحظه شد که با تیمارهای محتوی آلانین ۱ درصد، تیمار شاهد و جیره محتوی منابع پروتئینی گیاهی و حیوانی برابر، برتری معنی دار آماری نشان داد. یافته های این بررسی نشان دهنده ضرورت حضور اسیدهای آمینه آلانین در جیره های غذایی تاسماهی ایرانی برای بهبود عملکرد رشد و تغذیه بچه ماهیان می باشد.
کلید واژه: تاسماهی ایرانی، Acipenser persicus، آلانین، تغذیه، رشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.